X’Mass Special w. KINGSTON SOUND

Subota 26.12.2009. | Klub kulture Križevci | 21h
X’Mass Special w. KINGSTON SOUND:
Verbal Efendi, Prince Shango & Popay MC
Upad: besplatan

Badnjak i Božić provedite kod kuće u idiličnoj atmosferi obiteljskog zasjedanja uz raskošan recesijski K plus ručak, pogledajte reprizu Najluđeg Božića sa Chevy Chaseom po osmi puta i napunite baterije za posljednju subotu u 2009. godini. Zapravo, napunite baterije i uzmite još jedne za backup. Zašto? Zato što vam Klub kulture daruje pravi X’Mass Special party sa jednim od najboljih soundsystema u Hrvatskoj i regiji.

Riječ je o fantastičnom Kingston Soundu, atrakciji koja puni klubove od Berlina do Istanbula i svira na festivalima poput Exita i Seasplasha.

Za DJ pultom naći će se Prince Shango zadužen za roots reggae koji će vas polako uvesti u božićnu bajku, zatim Verbal Efendi koji nastavlja priču i šalje publiku u ekstazu plesnim jungle/d’n’b ritmovima, a tu je i apsolutni kralj ragga junglea u regiji, Mc Popay koji baca rime preko dancehall ritmova i podiže temperaturu partija u stilu Sean Paula na speedu

Naravno, KK vas daruje BESPLATNIM upadom, a vi nas darujte vašim dolaskom jer sigurno neće požaliti, Kingston Sound je prvi puta u Križevcima i vrijeme je da doživite svim perceptivnim osjetilima kako izgleda i zvuči moderan klupski reggae/jungle/drum”n’base party.