Ulazak Kluba kulture u novu sezonu 2013/14

U svoju osmu godinu rada zakoračio je Klub kulture – multimedijalni i kulturni centar u Križevcima – projekt udruge K.V.A.R.K. koji je postao jedan od glavnih temeljaca kulturnih događanja u gradu Križevcima. U suradnji sa Gentleman’s Križevci, ponuda će biti i dodatno proširena različitim promotivnim aktivnostima, akcijama i dobrom ponudom. Pratite rad kluba, podržite svojim dolaskom i sudjelujete u radu svojim inicijativama. Prostor je i dalje otvoren za sve aktere civilnoga društva koji žele realizirati svoje programe, nove ideje, suradnike i volontere.

U novu 2013./14. sezonu klub kreće sa programskim aktivnostima koji uključuje mnoštvo raznih kulturnih i zabavnih događanja, od likovnih projekata Galerije K do pubovskih kviz događanja. Priprema se i novi klupski brand Massive Vibezz sa naglaskom na moderne elektronske klupske trendove koji će prezentirati najbolje od lokalne i hrvatske bass scene. Podrška će i dalje ići u smjeru promoviranja mladih hrvatskih rock bendova kroz program Little Band Revolution a u bližoj budućnosti priprema se i velika obljetnica osam godina rada kluba, novi Crosstown Music Festival i mnoštvo ostalih događanja koje će nas grijati do kraja godine.

Iz programa za listopad zasad izdvajamo otvorenje kluba uz Miss Kali, Milan Tarot Show i projekt Duplo Pakiranje koji će otvoriti izložbeni postav Galerije “K” a uskoro dolazi i potvrda novih događanja.