Toxic, Zorools, Krnya / Massive Vibezz X-Mas Edition

Klub kulture

23 prosinca, 2016 22:00 - 23:45 Klub kulture

MASSIVE VIBEZZ X-MAS EDITION
Specijalizirani klupski program za bass, soundsystem i elektronsku muziku u Križevcima predstavlja božićno izdanje.

petak, 23. prosinca 2016. od 22 sata
Ulazak: 30kn (pretprodaja Art Rock Caffe)
Javljamo kad karte stignu u pretprodaju!
www.klubkulture.org


TOXIC (Get High, Zgb)
ZOROOLS (Juicy Stereo, Kc)
KRNYA (UrbanaMusicRadio, Kž)

Križevci su uvijek imali uho za dobru mjuzu i posebno mjesto na elektronskoj sceni i red je da održimo tradiciju kulture partijanja. Božićni praznici, petak. Tri odlična DJa. Samo opušteno za praznike.

TOXIC (Get High, Zgb)
Zagrebački DJ koji je vrtio ploče diljem Hrvatske još u 80ima, a nedavno je proglašen i pionirom elektronske muzike od strane portala Klubska scena. Njegov prva ljubav zove se electro funk, ali pojavom house muzike kreće nova era za njegovo uho. Suosnivač je i rezident poznatih klupskih programa poput Body & Soul, Bodywork, F-Scope. Toxic je DJ koji vas vraća u prošlost, vozi kroz sadašnjost, a u jednom trenutku partija vjerojatno ćete misliti da je ovo budućnost.

ZOROOLS (Juicy Stereo, Kc)
Urednik i voditelj radijske emisije Juicy Stereo, iza tog imena kriju se i klupske večeri koje organizira svaka dva mjeseca u koprivničkom klubu Pixel gdje je i rezident. U svojim setovima vrti tech house, progressive house i techno glazbu.

KRNYA (UrbanaMusicRadio, Kž)
Domaćin večeri. Rezident u Crisu, križevačkom noćnom baru gdje vikendima radi tulume, ali za ovaj party ipak priprema specijalnu selekciju. Iskusnog uha i tehnički potkovan, kad uđe u svijet elektronike, bolje pripazite svoje kukove.