Svih 5 za 5 predstavlja. ESPR vol. 5

listopad 1, 2016 10:00 - 23:45

SVIH 5 ZA 5 predstavlja:
Inicijativa Eat, Sleep, Party, Repeat vol. 5
subota, 1. listopada 2016.

SPORTSKI TURNIRI:
košarka, odbojka, nogomet – igralište kod gimnazije I.Z.D od 10h

DJ LUKOW
Future House / Bass House
Klub kulture od 22h
Sav prihod od kotizacija i upada ide u dobrotvorne svrhe.

”Eat, Sleep, Party, Repeat” je inicijativa križevačkih srednjoškolaca pokrenuta s ciljem edukacije, promocije zdravog života, pružanja glazbene alternative mladima te poticanje međuškolskih prijateljskih odnosa.
Ostali ciljevi inicijative su promocija kulturnih, sportskih i neformalnih okupljanja te organizacija istih, promocija mladih umjetnika (slikara, fotografa, glazbenika i sl.), pomoć organizacijama i/ili učenicima koji se teško školuju putem dobrotvornih akcija.

Svih 5 za 5 projekt je križevačke udruge K.V.A.R.K. koji će kroz pet različitih aktivnosti uključiti mlade osobe u društveni život zajednice s naglaskom na srednjoškolce. Početak projekta najavljuje koncert bend F O R. Ostale aktivnosti su Mali Zeleni Festival, parlaonica i kviz za srednjoškolce, organizacija sportskog turnira i party Inicijative Eat, Sleep, Party, Repeat.

Ovaj projekt financiran je od strane Regionalne zaklade za lokalni razvoj Zamah i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u okviru Kreativnog fonda za mlade Uzgon.