Stand-up show: Hrvati za neznalice

19 lipnja, 2020 20:00 - 23:00

Hrvati za neznalice | Stand-up | Petak, 19.06.2020. | 20:00 h | dvorište Galerije K2 | Ulaz: 40/50 kn

Prva duo predstava LAJNAP komičara! Saša Turković i Goran Vugrinec udružili su snage i donose svoj novi tematski show – HRVATI ZA NEZNALICE.

Saša i Goran pravi su domoljubi i u njihovim kreativnim glavama svaki se dan rodi još jedna ideja kako unaprijediti zemlju koju zaista vole. Bilo da je riječ o savjetu, konstruktivnoj kritici ili ukazivanju na propust obojica žele doprinijeti razvoju domovine.

Kako biste nekome objasnili tko su Hrvati? Saša i Goran riješit će vas muka i najbolji mogući način umjesto vas toj neznalici pojasniti sve o Hrvatima.

Prvi politički stand-up show Lajnap komičara nasmijat će vas duhovitim opaskama na račun Hrvatske, vladajućih elita i radnih klasa. Saša i Goran će s vama podijeliti svoje viđenje domaće političke scene i dati savjete kako da postanemo još bolja nacija. U više od 90 minuta smijeha čekaju vas fore o aktualnim političkim zbivanjima i hrvatskim stereotipovima u kojima ćete saznati sve što vas je ikad zanimalo o Hrvatima.

Pridružite se Lajnap dvojicu i uz ogroman osmijeh na licu otkrijte ovaj čudesan narod Hrvata.

INFORMACIJE O KUPOVINI ULAZNICA:
Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 40 kn svakim radnim danom 10-12 i 18-20 h u Galeriji K2 (Nemčićev trg, iza Zagrebačke banke) ili u vrijeme održavanja redovnih programa Udruge K.V.A.R.K.
Ulaznice se mogu kupiti i na dan predstave, po cijeni od 50 kn.