Sicko Disko by Marmat & Freez

19 studenoga, 2022 22:00 - 20 studenoga, 2022 02:00

𝗦𝗶𝗰𝗸𝗼 𝗗𝗶𝘀𝗸𝗼 𝗯𝘆 𝗠𝗮𝗿𝗺𝗮𝘁 & 𝗙𝗿𝗲𝗲𝘇 | 𝗗𝗝 𝘀𝗹𝘂𝘀̌𝗮𝗼𝗻𝗮 | 𝘀𝘂𝗯𝗼𝘁𝗮, 𝟭𝟵. 𝟭𝟭. 𝟮𝟬𝟮𝟮. | 𝟮𝟮:𝟬𝟬 𝗵 | 𝗞𝗹𝘂𝗯 𝗸𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗲 | 𝗨𝗹𝗮𝘇: 𝘀𝗹𝗼𝗯𝗼𝗱𝗮𝗻

Klub kulture pretvaramo u mjesto gdje se spaja nespojivo, gdje su svi jednostavno okay, gdje nema loših vibracija, gdje je zezanje na prvom mjestu i gdje se ne ide kući prije fajrunta. Mjesto gdje house susreće disco, electro po ramenu tapša indie, a iz prikrajka kojiput vrebaju techno i breakbeat. To je Sicko Disko.

__________________________________

Sicko Disko je klupska večer koja postoji od davne 2007. godine, a od 2013. godine seli i u radijski eter subotama na Radio808. Osnovao ju je Marmat koji se DJ-ingom bavi već skoro 20 godina, a u svojoj je karijeri posjetio gradove od Bombaya do Londona, Budimpešte, Beča, Ljubljane i Beograda te je nastupao na nekim od najboljih festivala u Hrvatskoj kao što su The Garden Festival, Soundwave, Stop Making Sense, a bio je i dvaput na Exitu. Uglavnom se drži electro disco indie housea, ali nisu mu strani ni neki drugi stilovi. U Sicko Disko ekipi mu se kao DJ, voditelj i urednik na radiju pridružuje i Freez.

Freez, koji je na sceni prisutan već skoro 20 godina, poznat je i kao osnivač večeri Breaklectica te dio kultnog zagrebačkog Groodanje kolektiva. Nastupao je u brojnim klubovima kao i na glazbenim te filmskim festivalima širom Hrvatske, a za DJ pultom su mu se pridružila i mnoga poznata imena kao što su The Freestylers, Amon Tobin, Roger Sanchez, Kraak & Smaak, Asad Rizvi,…
__________________________________

Facebook: https://www.facebook.com/SickoDisko