RESET Vol. 4 / Pero Fullhouse

travanj 11, 2020 22:00 - travanj 12, 2020 04:00

RESET Vol. 4 / Pero Fullhouse | DJ slušaona | Subota, 11.04.2020. | 22 h | Klub kulture | Ulaz: 40/50 kn

DJ, Promotor, vlasnik labela (Moondance Records) i festivala (Moondance festival), vinyl junkie, radijski voditelj, jedan od pionira hrvatske elektronske scene i jedan od najpoznatijih klupskih DJeva u Hrvatskoj, jedan i jedini PERO FULLHOUSE stiže nam u Klub Kulture u sklopu programa RESET Ivana Šimoneka.

Izvorno nadahnut minimalizmom i Detroit technom, Pero je DJing evoluirao u egzotičnu zvučnu mješavinu svega što je između housea i techna, uz puno utjecaja Detroita, Chicaga i Berlina. Danas voli svirati duge setove na kojima može svirati razne žanrove glazbe. Glazba mora biti hipnotična, ponekad dublja, ponekad teža. Mora ići gore i dolje i imati različite elemente, ali uvijek s groove-om 😉

Svirao je s nekim od najboljih house i techno DJ-eva kao što su Laurent Garnier, Jeff Mills, Ben Sims, Carl Cox, Stacey Pullen, MR C, Luke Slater, Derrick May, Richie Hawtin, Claude Young, Terry Francis, Layo & Bushwacka, Agoria, Kevin Saunderson i mnogi drugi.

U svojoj 25-godišnjoj DJ karijeri odradio je više od 2000 svirki u gotovo svakom klubu u regiji te u svjetskim underground klubovima poput Tresora u Berlinu, Concrete u Parizu te na velikim festivalima u Europi poput Techno Parade (Pariz), Dimensions, Resistance@Ultra Europe, Mayday, Kozzmozz, Exit, Valkana Beach Festivals (Pula) Refresh Festival, Hideout, Moondance. Svirao je i na najvećem festivalu ikad – Love Parade 1999. u Berlinu, gdje je bilo do 1,8 milijuna ravera iz cijelog svijeta.

SKEPTIK – DJ karijera
Kako su na Perin glazbeni ukus utjecali različiti glazbeni žanrovi, od crne glazbe do punka, rane elektronike i industriala do rock glazbe, postalo mu je teško izražavati se samo kroz jedno ime, pa je zbog toga 2017. pokrenuo Skeptik, svoj novi techno alias za predstavljanje svoje mračnije, industrijske i eksperimentalnije strane techna. Kombinirajući tvrdi techno i elektro sa sirovim 4/4 zvukom čime Pero briše granice žanrova stvarajući jedinstvenu atmosferu na plesnom podiju.

U klubu Kulture Pero će nam se prezentirati i kao Pero Fullhouse i kao Skeptik.

Uz Peru vrte i naši domaći dečki: Ivan Šimonek, Robert Radamant i Janko Deković.

Ulaznice uskoro u pretprodaji po 40kn (Entrio.hr i Art Rock Caffe), na dan eventa 50kn.