Razvaljotka comedy: Best of Studio Smijeha

Klub kulture

28 listopada, 2016 21:00 - 23:00 Klub kulture

#RAZVALJOTKA
# Najsmješniji program u Križevcima
#SezonaDruga

Petak 28.10.2016. | Klub kulture Križevci | 21:00
BEST OF STAND UP STUDIO SMIJEHA
Marko Dejanović / Tihomir Paravina / Josip Joža Vrban / voditelj večeri: Goran Vinčić
Ulazak: 30kn, limitiran broj karata

MARKO DEJANOVIĆ
Rođen 1982. u Banja Luci, a živi sad većinu života u Zagrebu. Nema (još) ni djece ni kredita pa se smatra poprilično slobodnim. U humoru je sklon pretjerivanju, bilo da je riječ o tjeranju logike preko ruba smisla ili o priznavanju vlastitih nedostatak (ima komplekse zbog debljine – ako ga vidite, recite mu da je smršavio, čak i ako ga vidite prvi put u životu, nema veze). Štuje i analizira bogatu i vrijednu tradiciju psovki na prostorima jugoistočne Europe i šire.

JOSIP JOŽA VRBAN
Višestruki pobjednik open mica. Ne pokušavajte shvatiti što vam želi reći jer nećete uspjeti. Radije se udobno smjestite i uživajte u simpatičnosti i šarmu. Uz stand up svira bas gitaru i voli sve što vole mladi.

GORAN VINČIĆ
Student filozofije, duša od čovjeka i nepopravljivi romantik. U slobodno vrijeme curama recitira poeziju koju je pročitao na Facebook-u. Zna kako izbjeći kontrolu u tramvaju, ali i dobar kroše. Sentimentalan je prema semaforima. Kada izađe, pije jako puno. Ako je dug red u WC-u, onda ništa ne pije. Majstor je karatea, iako ni sijalicu ne zna da promijeni. Najduža veza mu je bila 6 mjeseci… a onda više nije mogao da je krpi. Obožava filmove na internetu, a najomiljeni mu je Alien: Osmi bludnik. Smatra da je Gandalf pravoslavac.

TIHOMIR PARAVINA
Dosadilo mu je samo pričat pa uvodi i glazbene točke koje također prolaze sjajno kod publike mada nezna note ni glazbenu abecedu. Bolje mu ide gramatika nego matematika. Spika na mikrofon i na engleskom pred stranom i domaćom publikom koji glume da su stranci, još nije nastupo u dijaspori.