Razvaljotka predstavlja: SANCTION THIS – Stand up iz Moskve

Klub kulture

25 veljače, 2017 21:00 - 23:00 Klub kulture

Subota 25. veljače 2017. od 21 sat
SANCTION THIS – stand up show iz Moskve
Arun Khurana (Indija) / Adam Bobek (USA) / Igor Mondae (Hrvatska)
Ulazak: 30 kuna
(pretprodaja u Klubu kulture, ulaznice su u prodaji)

“Sanction this”je novi show nastao suradnjom tri stranca; Hrvata, Engleza i Indijca koji su se upoznali u Moskvi, srcu Rusije, i odlučili udružiti snage u osvještavanju ostatka svijeta o surovoj ruskoj realnosti te o ostalim avanturama i zgodama koje su proživjeli otkako su Rusiji nametnute stroge sankcije sa Zapada.

Arun Khurana (Indija)
Arun je Indijac, rođen u Bjelorusiji a cijeli život proveo u Moskvi. Bavi se stand-upom više od dvije godine i redovno nastupa kao rezident komičar udruge English Moscow Comedy. Uz to, Arun je nastupao i najvećem indijskom festivalu u Moskvi kao i otvarao prije Andrewa Neto u Maleziji.
Osim stand-up komedije, Arun je redovni panelist komičnog panel showa The Humourhoids.

Adam Bobek (USA)
Amerikanac, došao u hladnu Moskvu iz još hladnijeg Chicaga iz ljubavi prema Ruskom jeziku i velike znatiželje. Proveo je neko vrijeme u kulturnoj prijestolnici Rusije – Sankt Peterburgu, prije nego se preselio u predgrađe Moskve, gdje je preživio punih godinu dana. A gdje poslije Moskve ako ne u – Njemačku.
Ne želimo reći da je špijun, ali to je samo zato jer ne smijemo.
Aktivno se bavio stand-upom tijekom cijelog boravka u Rusiji, a nastavio je i u Njemačkoj. U proljeće 2016. godine nastupao je na balkanskoj turneji sa showom From Russia with Laugh.

Igor Mondae (Hrvatska)
Igor je izbjeglica, dezerter i antipatriot. Hrvat, koji je kada je bilo najteže okrenuo leđa domovini i odselio se u Moskvu, gdje živi i radi posljednje 4 godine. Komedijom se počeo baviti prije 3 godine, prvenstveno u stand-up žanru, a potom i kao redovni član tjednog panel showa The Humourhoids. Od davne 2014. godine Igor je organizirao predstave i nastupao u vise oddeset raznih klubova i barova u Moskvi, te zajedno s nekolikodrugih komicara nastupao na balkanskoj turneji From Russia with Laugh u proljeće 2016. godine u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu i Osijeku.

Predstava je na engleskom 🙂