Razvaljotka: Srpska stand up večer

Klub kulture

16 rujna, 2016 21:00 - 23:45 Klub kulture

#RAZVALJOTKA
# Najsmješniji program u Križevcima
#SezonaDruga

Petak 16.09.2016. | Klub kulture Križevci | 21:00
SRPSKA STAND UP VEČER
Ana Zlatanović / Radomir Nestorović / Jelena Mandarić
Ulazak: 30, limitiran broj karata
Predstavljamo stand up scenu iz Srbije. Srpski humor oduvijek je oduševljavao na filmskom platnu. Dovoljno je samo čuti naglasak i već su nam fore smiješnije. U goste nam dolazi troje izvanrednih komičara, Ana, Radomir i Jelena. Pročitajte ukratko kako se predstavljaju, a uživo provjerite njihov stand up stil kojim nasmijavaju publiku.

ANA ZLATANOVIĆ
ana-zlatanovic-photo_aleksandar_dmitrovic_0009
Ukoliko volite bizarne priče o Isusu i Deda Mrazu, homofobnim grafitima, Surčinu i Hitlerovoj mami, ili samo želite dobiti odgovor na drevno pitanje ­ zašto je narkoman provalio u crkvu – ­ pogledajte Anin nastup!

RADOMIR RAŠO NESTOROVIĆ
rasa-nestorovic-photo_aleksandar_dmitrovic_0032
Nema djevojku, ali uviek ima neku varijantu. Ima brojeve svih dilera u gradu. Kada su mu rekli da je duvanje trave ilegalno, počeo je duvati ljepilo. Prije toga je marihuana toliko utjecala na njegovo pamćenje, da se ne sjeća kad je zadnji put imao seks.

JELENA MANDARIĆ

Traži svoj debeli hlad i mjesto pod suncem. Nada se da će ga naći. Hejter u najbližem smislu riječi. Mrzi birokraciju i šalterske radnice. Zapravo je nježno biće koje se rasplače na Pampers reklamu. Jelena dolazi iz Srbije ali se pripitomila i sada boravi u Zagrebu.