RAGGALUTION + dj Vedasar Dub

Klub kulture

17 studenoga, 2017 22:00 - 18 studenoga, 2017 04:00 Klub kulture

Little Band Revolution & Massive Vibezz predstavljaju:
RAGGALUTION
+ Vedasara Dub
reggae straight from Slovenia
petak 17. 11. od 21h uz besplatan ulazak

Uskoro će 12 punih godina djelovanja Kluba kulture. Pripremili smo dvotjedni program koji započinjemo odličnim reggae koncertom. Stari znanci Raggalution sedmeročlani su bend iz Kranja, vješti rasplesati publiku u reggae ritmu. Puno putuju i sviraju u inozemstvu, Sziget Festival, Overjam, samo su neka od mjesta gdje su pokazali kako Slovenci praše jamajkansku muziku. Za cjelovečernji party pobrinut će se Vedasara Dub, križevački dub/reggae selekta!

Slušajte Raggalution
https://www.facebook.com/Raggalution/
Album Gatekeeper iz 2017. godine:

Vedasara Dub straight from Kalnik

Studeni je mjesec u našem znaku. Klub kulture slavi 12 godina rada, i dalje na istoj adresi, još bolje opremljeni i sa stabilnim mjesečnim programom koji će biti samo bolji i bolji..
Kroz cijelu godinu radimo programe koje vi posjećujete, nadamo se da vam nudimo zanimljiva društvena događanja, a sve vas pozivamo na rođendanske aktivnosti koje smo pripremili. Bit će muzike, glume, radionica, tribina, ekologije i smijeha. Tu su i naši partneri, neuništivi Safehouse kolektiv koji vrijedno predstavlja novitete elektronske scene i Pučko otvoreno učilište u čijoj Velikoj dvorani Hrvatskog doma gostuje hit predstava Ocat i Sin. Uživajte!

17.& 18.11. Mali Zeleni Festival

17.11. petak, Little Band Revolution & Massive Vibezz predstavljaju slovenski bend Raggalution i križevačkog selektora Vedasara Dub, ulazak besplatan

18.11. subota, Safehouse16 predstavlja: E1 & Savage, Vedran Gapulja, ulazak 20 kuna

24.11. petak, Ocat i Sin, uloge Zlatan Zuhrić Zuhra i Tin Sedlar, ulazak 40/50 kuna (predstava se održava u Velikoj dvorani Hrvatskog doma)

25.11. subota, godišnja skupština udruge KVARK, after party program uz domjenak, ulazak besplatanw