Radionica: Street Jazz

24 studenoga, 2023 19:30 - 21:00

𝗦𝘁𝗿𝗲𝗲𝘁 𝗝𝗮𝘇𝘇 | 𝗥𝗮𝗱𝗶𝗼𝗻𝗶𝗰𝗮 | 𝗽𝗲𝘁𝗮𝗸, 𝟮𝟰. 𝟭𝟭. 𝟮𝟬𝟮𝟯. | 𝟭𝟵:𝟯𝟬 – 𝟮𝟭:𝟬𝟬 𝗵| 𝗞𝗹𝘂𝗯 𝗸𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗲 | 𝗨𝗹𝗮𝘇: 𝘀𝗹𝗼𝗯𝗼𝗱𝗮𝗻

Pozivamo vas na plesnu radionicu Street Jazz koja će se održati u petak, 24. 11. 2023. u 19:30 h, pod vodstvom križevačke trenerice fitnessa i plesa Lahorke Lojen!

Plesna radionica Street Jazz namijenjena je mladima i odraslima (od 13 godina nadalje). Street Jazz je energični stil plesa koji kombinira elemente jazz dancea i hip-hopa. Radionica je namijenjena početnicima i plesačima koji su uvijek htjeli probati ovu vrstu plesa.

Voditeljica: Lahorka Lojen, vlasnica i glavna trenerica Plesnog studija Mali i veliki koji četvrtu godinu djeluje u Križevcima i Koprivnici. Lahorka je licencirani trener plesa i fitnessa, a plesno znanje neprestano širi privatnim edukacijama, seminarima i radionicama kod iskusnih plesnih pedagoga i plesača: Tamare Savičević, Nine Vidošević, Marije Matković, Ilone Cvitić, Dolores Dujak i drugih.

Lahorka na svojim treninzima i radionicama napravi motivirajuće i pozitivno okruženje za učenje plesa, trening i nove izazove. Trening se sastoji od zagrijavanja, vježbi snage, učenja koreografije, isplesavanja i istezanja. Na radionicu je potrebno je doći u udobnoj sportskoj odjeći i tenisicama. S