Radionica: MTV Kids

17 studenoga, 2023 19:30 - 21:00

𝗠𝗧𝗩 𝗞𝗶𝗱𝘀 | 𝗥𝗮𝗱𝗶𝗼𝗻𝗶𝗰𝗮 | 𝗽𝗲𝘁𝗮𝗸, 𝟭𝟳. 𝟭𝟭. 𝟮𝟬𝟮𝟯. | 𝟭𝟵:𝟯𝟬 – 𝟮𝟭: 𝟬𝟬 𝗵 | 𝗞𝗹𝘂𝗯 𝗸𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗲 | 𝗨𝗹𝗮𝘇: 𝘀𝗹𝗼𝗯𝗼𝗱𝗮𝗻

Pozivamo vas na plesnu radionicu MTV Kids koja će se održati u petak, 17. 11. 2023. u 19:30 h, pod vodstvom križevačke trenerice fitnessa i plesa Lahorke Lojen!

Plesna radionica MTV Kids namijenjena je djeci uzrasta od 7 do 10 godina. Polaznici će učiti MTV commercial, stil plesa u grupi kakav vidite na glazbenim video spotovima i koncertima pop glazbenika. Radionica je namijenjena početnicima i plesačima koji su uvijek htjeli probati ovu vrstu plesa.

Voditeljica: Lahorka Lojen, vlasnica i glavna trenerica Plesnog studija Mali i veliki koji četvrtu godinu djeluje u Križevcima i Koprivnici. Lahorka je licencirani trener plesa i fitnessa, a plesno znanje neprestano širi privatnim edukacijama, seminarima i radionicama kod iskusnih plesnih pedagoga i plesača: Tamare Savičević, Nine Vidošević, Marije Matković, Ilone Cvitić, Dolores Dujak i drugih.

Lahorka na svojim treninzima i radionicama napravi motivirajuće i pozitivno okruženje za učenje plesa, trening i nove izazove. Trening se sastoji od zagrijavanja, vježbi snage, učenja koreografije, isplesavanja i istezanja. Na radionicu je potrebno je doći u udobnoj sportskoj odjeći i tenisicama.