Little Band Revolution: Soulcase & Flaner

28 svibnja, 2022 21:00 - 29 svibnja, 2022 02:00

𝗦𝗼𝘂𝗹𝗰𝗮𝘀𝗲 & 𝗙𝗹𝗮𝗻𝗲𝗿 | 𝗞𝗼𝗻𝗰𝗲𝗿𝘁 | 𝘀𝘂𝗯𝗼𝘁𝗮, 𝟮𝟴.𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟮. | 𝟮𝟭:𝟬𝟬 𝗵 | 𝗞𝗹𝘂𝗯 𝗸𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗲 | 𝗨𝗹𝗮𝘇: 𝘀𝗹𝗼𝗯𝗼𝗱𝗮𝗻

Rokerski dvojac, riječki Soulcase i križevačko-zagrebački Flaner nastupaju zajedno 28. svibnja u Klubu kulture.

𝗦𝗢𝗨𝗟𝗖𝗔𝗦𝗘:

Soulcase je alt rock sastav iz Rijeke. Bend je započeo s radom 2019. godine, kada je skupina prijatelja odlučila započeti novo poglavlje na svom kreativnom putu. Odlučni u stvaranju vlastitog i jedinstvenog zvuka, započeli su sa stvaranjem glazbe, a posljedično tome, pomalo su nastajale i prve pjesme.

Temeljna inspiracija za Soulcase dolazi iz vlastitog života, a glazbom odražavaju svoje osjećaje, razmišljanja, strahove, odnose i sumnje. Kombinacijom mračnih i žestokih rifova te upečatljivih i pjevnih melodija, Soulcase stvara jednostavnu, ali neophodnu formulu za povezivanje slušatelja s izvornim emocijama i atmosferama koje njihove pjesme prenose.

𝗙𝗟𝗔𝗡𝗘𝗥:

Flaner je peteročlani alternativni rock bend iz Križevaca i Zagreba, a skupa sviraju od 2018. Izvode većinom autorski materijal, a trude se da njihova glazba bude svojevrsni moderni rock. Pokušavaju iskombinirati različite glazbene ukuse, utjecaje i ideje u nešto novo te se odmaknuti od nekog standardnog rock formata istih ritmova i melodija.

Do sada su odradili nekoliko nastupa u Zagrebu, Križevcima i Samoboru, a ovo je treći put da nastupaju u Klubu kulture. Nedavno su izdali svoj prvi singl i video-spot “Stvari”. Pjesme koje će odsvirati nalaziti će se na njihovom prvom albumu, a odsvirati će i obrade nekih njihovih najdražih pjesama.

__________________________________

YouTube:
https://www.youtube.com/soulcase
https://www.youtube.com/flaner

Facebook:
https://www.facebook.com/soulcaseofficial/
https://www.facebook.com/bandflaner

Instagram:
https://www.instagram.com/soulcaseofficial/
https://www.instagram.com/bandflaner/