Ljeto u dvorištu K2: Little Band Revolution – IngoA

13 srpnja, 2022 21:00 - 14 srpnja, 2022 02:00

𝗟𝗷𝗲𝘁𝗼 𝘂 𝗱𝘃𝗼𝗿𝗶𝘀̌𝘁𝘂 𝗞𝟮: 𝗟𝗶𝘁𝘁𝗹𝗲 𝗕𝗮𝗻𝗱 𝗥𝗲𝘃𝗼𝗹𝘂𝘁𝗶𝗼𝗻 – 𝗜𝗻𝗴𝗼𝗔 | 𝗞𝗼𝗻𝗰𝗲𝗿𝘁 | 𝘀𝗿𝗶𝗷𝗲𝗱𝗮, 𝟭𝟯.𝟳.𝟮𝟬𝟮𝟮. | 𝟮𝟭:𝟬𝟬 𝗵 | 𝗱𝘃𝗼𝗿𝗶𝘀̌𝘁𝗲 𝗚𝗮𝗹𝗲𝗿𝗶𝗷𝗲 𝗞𝟮 | 𝗨𝗹𝗮𝘇: 𝘀𝗹𝗼𝗯𝗼𝗱𝗮𝗻

IngoA je tročlani bend s vizualima i performansima. Njihova glazba i performans usmjereni su na ukazivanje na društvene i političke disfunkcije, kršenje ljudskih i životinjskih prava, ekološku katastrofu… i na kraju zabavljanje i davanje nade.

Radi se o poznatim slovenskim glazbenicima sa alternativne glazbene scene s velikim iskustvom. Rade i kao tehničari u svojim prostorima (Trainstation SubArt, Metelkova city, Channel Zero…), vode prostore, rade na festivalima, EU turnejama… Aleksandar je svirao s Elvisom Jacksonom, The Strojem, Strojmachineom, Darjan je svirao s Aktivnom propagandom, Gašperom je svirao s Red Five Point Starom, Srečnom mladinom, The Toastersima i mnogim drugima.

Bend je nastao tijekom COVID-pandemije 2020. godine. Svoje prve nastupe odradili su u ljeto 2020. i 2021. godine.

Glazba je snimljena 2021. u njihovim kućnim studijima, a miksao ju je i masterirao Matej Gobec (Laibach, Dub Trio, Lim smrad in žila…) u svom The Cosmosonic studiju. Njihov prvi singl “Happy Pills” objavljen je na Bandcamp platformi 2.2.2022., a cijeli album pod nazivom “It’s All Wrong” objavljen je 22.2.2022..

Ulaz: slobodan

___________________________________

BANDCAMP

FACEBOOK

YOUTUBE