Little Band Revolution: Ivan Grobenski

veljača 15, 2020 21:00 - veljača 16, 2020 04:00

Ivan Grobenski | Koncert | Subota, 15.02.2020. | Klub kulture | 21h | Ulaz: besplatan

Ivan Grobenski poznat je na sceni kao član i frontmen umjetničkog Moskau, ali tek u projektu iza vlastitog imena i prezimena skida sve maske i donosi svoju najizravniju i najiskreniju glazbu dosad.

Njegov prvi album Lessons in ”Life and Love” s pravom je dočekan hvalospjevima regionalne kritike (debitant godine (StereoArt), najbolji albumi prvijenci (Muzika.hr), najbolji regionalni albumi (Gle.co.rs), budući da predstavlja sam vrh ovdašnjeg kantautorskog outputa prošle godine, a lo-fi produkcija produbljuje osjećaj izravnosti ovog konfesionalnog materijala koji na trenutke može zazvučati poput nečega što bi Lou Reed pisao skidajući se s dopa.

Grobenski aktivno surađuje i s ostalim glazbenicima na sceni (Gentleman, Dimitrije Dimitrijević itd.), a producent je i nekoliko izdanja (Klinika Denisa Kataneca – Nikta Zorja, Dimitrije Dimitrijević – Južno EP ; Ponestaće EP i Demoler Demoler – Demoler). U 2018. godini izlazi drugi studijski album ”On Death & Other Problems”, a početkom ove godine i live album ”Ivan Grobenski & The Broken Heavenly Orchestra Live From Hell” koji najavljuje i neki novi glazbeni smjer budućih izdanja.

Image result for ivan grobenski
Vrata Kluba kulture otvaramo u 21 h, koncert počinje u 22 h, a nakon koncerta slijedi rock/metal slušaona svima već poznatog križevačkog DJ-a Lungy-ja.

Ulaz je besplatan.
___________________________________________________
Linkovi:
https://www.youtube.com/watch?v=UCz0LNTKG0o
https://www.youtube.com/watch?v=tleFRSZDi8Q
https://www.youtube.com/watch?v=MGPYZQ7GiUY