Crowded house: The roots w/ DJ Krnya

8 listopada, 2022 22:00 - 9 listopada, 2022 02:00

𝗖𝗿𝗼𝘄𝗱𝗲𝗱 𝗵𝗼𝘂𝘀𝗲: 𝗧𝗵𝗲 𝗿𝗼𝗼𝘁𝘀 𝘄/ 𝗞𝗿𝗻𝘆𝗮 | 𝗗𝗝 𝘀𝗹𝘂𝘀̌𝗮𝗼𝗻𝗮 | 𝘀𝘂𝗯𝗼𝘁𝗮, 𝟴.𝟭𝟬.𝟮𝟬𝟮𝟮. | 𝟮𝟮:𝟬𝟬 𝗵 | 𝗞𝗹𝘂𝗯 𝗸𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗲 | 𝗨𝗹𝗮𝘇: 𝘀𝗹𝗼𝗯𝗼𝗱𝗮𝗻

Klub kulture vas poziva na Crowded house: The Roots w/ Krnya 8. listopada 2022. s početkom u 22:00 h!

Ako Vas hvata nostalgija za ritmičnom, plesnom glazbom, DJ Krnya ovaj put uz house glazbu fokus stavlja i na modernu selekciju disco glazbe. Predstavit će najbolje od nu-disca, plesnog glazbenog žanra 21. stoljeća povezanog s obnovljenim interesom za američki disco iz kasnih 1970-ih, europske plesne glazbene stilove iz 1980-ih i elektronsku plesnu glazbu iz ranih 1990-ih. Određeni dio seta zauzet će i house kao nastavak disco glazbe.

Pošto je i sam dijete disca i svega što se kasnije oslanjalo na taj vječiti žanr, sprema pomno selektirani set vođen iskustvom od preko tri desetljeća, ljubavi prema glazbi i energijom koja ga vodi u produkciji i selekciji glazbe.
Zavrtite se ispod disco kugle Kluba kulture uz omiljenog križevačkog DJa Krnyu do ranih jutarnjih sati.
__________________________________

Križevčanin Ivan Krnjić, poznatiji kao Krnya, glazbom se bavi više od tri desetljeća. Uz zvukove njegovih ritmova generacije Križevčana proživjele su svoju mladost. Gdje god da se pojavi dobre glazbe i zabave ne nedostaje. DJingom se bavi još od 1983. g, a radijski DJ i voditelj je od 1987. g. Nastupao je diljem Hrvatske. Bio je rezident DJ u klubu Gallery u Zagrebu i Haciendi u Vodicama, radio je u Bestu, Tvornici i Aquariusu, najznačajnijim zagrebačkim klubovima, svirao je sa puno DJeva izvana, a imao je priliku upoznati i neke od svojih najvećih idola, kao što su Cristian Varela i Richie Hawtin. Godine 2021. osvojio je glavnu nagradu Ambasador u kategoriji za najbolji livestream sa svojim projektom “My vinyil stories from quarantine”.