5. Dani smijeha u Križevcima

23 rujna, 2022 - 25 rujna, 2022 20:00

𝟱. 𝗗𝗮𝗻𝗶 𝘀𝗺𝗶𝗷𝗲𝗵𝗮 𝘂 𝗞𝗿𝗶𝘇̌𝗲𝘃𝗰𝗶𝗺𝗮 | 𝗞𝗮𝘇𝗮𝗹𝗶𝘀̌𝗻𝗮 𝗺𝗮𝗻𝗶𝗳𝗲𝘀𝘁𝗮𝗰𝗶𝗷𝗮 | 𝗽𝗲𝘁𝗮𝗸, 𝟮𝟯.𝟵. – 𝗻𝗲𝗱𝗷𝗲𝗹𝗷𝗮, 𝟮𝟱.𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮. | 𝟮𝟬:𝟬𝟬 𝗵 | 𝗩𝗲𝗹𝗶𝗸𝗮 𝗱𝘃𝗼𝗿𝗮𝗻𝗮 𝗛𝗿𝘃𝗮𝘁𝘀𝗸𝗼𝗴 𝗱𝗼𝗺𝗮 | 𝗨𝗹𝗮𝘇: 𝟲𝟬/𝟳𝟬 𝗸𝗻 (𝟳.𝟵𝟲/𝟵.𝟮𝟵 €) 𝗽𝗼 𝗽𝗿𝗲𝗱𝘀𝘁𝗮𝘃𝗶

Udruga K.V.A.R.K., Kerekesh Teatar i Pučko otvoreno učilište Križevci s ponosom vam najavljuju 5. Dane smijeha u Križevcima koji će se održati od 23. do 25. rujna 2022. godine u Velikoj dvorani Hrvatskog doma! Kerekesh Teatar, sada Križevčanima već dobro poznatom manifestacijom “Dani smijeha”, ponovo će oduševiti sve ljubitelje građanskih komedija i Prigorce svih dobnih skupina.

“Dani smijeha” konceptualno je osmišljena kazališna manifestacija u kojem su izvršni producent otac i sin, Ljubomir i Jan Kerekeš, poznata lica hrvatskog glumišta. Kerekeši su svojom manifestacijom prvotno osvojili rodni grad Varaždin, zatim Zagreb, Karlovac, Rijeku, Samobor, Prelog, Čakovec te Križevce, a njihove autentične predstave odgledale su stotine tisuća građana diljem zemlje.

U sklopu manifestacije održat će se tri predstave:

PETAK, 23.9. u 20:00 h – Beba
(cijena ulaznice: 70 kn/9.29 €)

SUBOTA, 24.9. u 20:00 h – Dobra večer, došao sam po Vašu kćer
*stand up, 16+ godina
(cijena ulaznice: 60 kn/7.96 €)

NEDJELJA, 25.9. u 20:00 h – Ljubaf
(cijena ulaznice: 70 kn/9.29 €)

Pretprodaja: Art Rock Caffe Križevci, Mail Boxes Etc. Križevci i Entrio.hr (online)

https://www.entrio.hr/event/5-dani-smijeha-u-krizevcima-beba-12076

https://www.entrio.hr/event/5-dani-smijeha-u-krizevcima-dobra-vecer-dosao-sam-po-vasu-kcer-12077

https://www.entrio.hr/event/5-dani-smijeha-u-krizevcima-ljubaf-12078

Organizatori: Udruga K.V.A.R.K., Kerekesh Teatar i Pučko otvoreno učilište Križevci


__________________________________
Opisi predstava:

BEBA

Igraju:
Mirna Medaković Stepinac
Ljubomir Kerekeš
Nemojte se sramiti. Svi imamo probleme. I svi znamo da je najbolje o problemima razgovarati sa psihologom. Naša Svjetlana Fufić zvana BEBA dolazi psihologu po prvi put. Od silnog uzbuđenja, mušica u glavi i gomile problema jednostavno započinje razgovor sa gospodinom u bijeloj odori. Taj gospodin je maler i jedino što zna o psihologiji je da mora pomalati ured i hodnik psihološke ordinacije. Bivši muževi Svjetlane Fufić izvukli su deblji kraj. Hoće li i ovaj slučajni psiholog s valjkom u ruci, saznajte u novoj komediji Kerekesh Teatra jer u čekaonicu dolazi “Beba”.

DOBRA VEČER, DOŠAO SAM PO VAŠU KĆER

Igra:
Jan Kerekeš
Ta rečenica teško pada svakome tko ima kćer i ubrzo postaje noćna mora svakog tate koji nije spreman pustiti svoju kćer u ralje života. Ovaj stand up nastao je nakon Janove akupunkture mozga za vrijeme jedne vožnje po autocesti ZG-ZG. Nastao je iz straha, ljubavi i potrebe da se publika nasmije na račun patnika kojem nema pomoći.

LJUBAF

Igraju:
Ana Begić
Hana Hegedušić
Goran Koši
Jan Kerekeš
Ljubomir Kerekeš

Komedija u kojoj su ljudska uskogrudnost, pametovanje oko ničega, obrana mentalnog hendikepa i ograničenost, jedina oružja kojima se ovi ljudi bore za prevlast unutar životnih okolnosti. Srečko Frljužec, koji zna gdje je njemu mjesto u kući, nema puno slobode između žene Đurđice i žestoke punice Štefice. Malo topline u Srečkov život unosi prijatelj Ivek, a najviše iskrene ljubavi iskazuje susjed Đura prema svojoj simpatiji iz srednje škole, gospođi Štefici. Najaktualniji problemi komedije su politički, ekonomski i društveni, a upravo je ljubav ta koja bi trebala biti uvijek najaktualnija.