RESET w/ Shipe @Križevci

22 listopada, 2022 22:00 - 23 listopada, 2022 05:00

RESET predstavlja: SHIPE [FUTURE SCOPE | ZG]

Otvorenje nove TECHNO klupske sezone pripada Ivanu Šimoneku koji nam na svoj program RESET dovodi jednog od najvećih promotora elektronske glazbe u Hrvatskoj i rezidenta Future Scope programa.

Uz SHIPE-a nastupaju i domaće snage: IVAN ŠIMONEK, MSUN i DOMIX.

SHIPE [FUTURE SCOPE | ZG]

Anđelko Šipuš poznat i kao DJ Shipe rođen je u Koprivnici 19. veljače 1986.. Još od ranog djetinjstva pokazuje veliki interes za glazbu, a 2001. godine konačno uživa u preslušavanju svog prvog CD-a s antologijskim setovima Umeka, Billy Nasty-a i Dave Clarke-a, nakon čega počinje ulaziti u svijet elektroničke glazbe posjećujući razne elektroničke partyje.

Godine 2005. počeo je svirati na gramofonima i malo po malo skupljati ploče koje su mu pomogle da svakodnevno usavršava svoje sposobnosti.

2007. godine dogovara svoje prve nastupe u najpoznatijim koprivničkim noćnim klubovima.

2009. godine pokreće serijal partija pod nazivom “Deep N’ Chic” čiji je glavni cilj bio oživjeti elektroničku scenu u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Danas je rezident udruge Future Scope koja se bavi organizacijom i promicanjem elektronske underground glazbe te surađuje s najpoznatijim imenima elektronske scene. Njegovi nastupi odražavaju puno pozitivne energije i vrlo je prilagodljiv svojoj publici sa svojim izvrsnim odabirom pjesama koje se temelje na groovy techno zvuku.

Jako voli čvrsti moderni techno zvuk s masivnim bass linijama i nezaobilaznim funky ritmom. Njegovi setovi koji se sastoje od najsvježijeg odabira pjesama nedvojbeno vas mogu rasplesati.

Nastupao je i s Carlom Coxom, Jeffom Millsom, Amelie Lens, Borisom Brejchom, Fatboy Slimom, Chrisom Liebingom, Charlotte de Witte, Samom Paganinijem, itd..

Svirka kreće od 22 h i traje do 05 h. 😀

Ulaz: 40kn (5,31€) u pretprodaji, 50kn (6,64€) na ulazu.

Karte u pretprodaji možete nabaviti:

– u Art Rock Caffeu
– Mail Boxes Etc Križevci
– online, na adresi: https://www.entrio.hr

Vidimo se! ❤️