Koncert: Autoput / Flaneur

26 listopada, 2019 21:00 - 27 listopada, 2019 02:00
Autoput / Flaneur | Koncert | Subota, 26. listopada 2019. | 21h | Klub kulture | Ulaz: besplatan
 
26. listopada 2019. u Klub kulture dolaze dva benda sa zagrebačke i križevačko-zagrebačke adrese – Autoput i Flaneur. Autoput će vas provesti kroz popularnu svjetsku i domaću glazbenu scenu, pa na repertoaru možete očekivati glazbenike i bendove poput Bon Jovija, Garyja Moorea, Red Hot Chilli Peppersa, Dine Dvornika, Parnog valjka i drugih. Prije Autoputa, po prvi puta u Križevcima će se predstaviti Flaneur, križevačko-zagrebački alternativni rock bend.
 
Vrata Kluba kulture otvaramo u 21h, a ulaz je besplatan!
Autoput je peteročlani bend sastavljen od vrsnih glazbenika, koji predstavlja spoj mladosti i iskustva. Bend postoji šest godina, a u tom periodu imao je bezbroj zapaženih nastupa diljem Lijepe naše nastupajući na pozornicama sa poznatim hrvatskim zvijezdama kao što su Prljavo kazalište, Silente, Elemental, i dr.. Bend svira domaće i strane covere poznatih svjetskih i domaćih glazbenika/bendova. Uskoro im izlazi i prvi autorski uradak te spot za isti. Vrijedi doći na Autoput dobre zabave i uvjeriti se u gore navedeno.
Flaneur je autorski križevačko-zagrebački alternativni rock bend koji je s djelovanjem počeo ove godine. Zagrebačkoj su se publici predstavili na rođendanu Glazbene kuće, a ovom prigodom po prvi puta dolaze u Križevce gdje će predstaviti svoj autorski materijal te poneku obradu najdražih pjesama poznatih izvođača. 
AUTOPUT:
Mario Lepoglavec – Vokal
Mateo Lepogavec – Solo gitara
Dinko Hajtić – Bas gitara
Marko Đurakić – Klavijature
Branko Max Lepoglavec – Bubnjevi
 
FLANEUR:
Luka Baričević – Vokal / Gitara
Lovro Baričević – Bubnjevi
Borna Jaklenec – Solo gitara
Tomi Tomaško – Bas gitara
Tomislav Miklež – Klavijature