11 godina Kluba kulture: EX YU Stand up comedy show

Klub kulture

25 studenoga, 2016 21:00 - 22:45 Klub kulture

11 GODINA KLUBA KULTURE
#MjesecStudeni

#RAZVALJOTKA
# Najsmješniji program u Križevcima
#SezonaDruga

Petak 25.11.2016. | Klub kulture Križevci | 21:00
EX YU STAND UP COMEDY SHOW
Marko Dejanović (BIH), Nikola Silić (SRB), Saša Turković (HR) i voditelj večeri Goran Vinčić (HR).
Pretprodaja: 30kn (Art Rock Caffe),
U prodaji limitiran broj ulaznica!

Ovo je klasik. Srbin, Bosanac i Hrvat, kao početak nekog vica. Exyu show koji će vas totalno razvaliti od smijeha. Slavimo 11 godina rada kluba i ovaj stand up show jedan je od nasmiješnijih predstava koju možete zamisliti. Savršen petak za izlazak.

NIKOLA SILIĆ (SRB)
Naslikao platno, dali mu nagradu.
PhotoShopovao fotku, dali mu nagradu.
Uradio animirani film, dali mu nagradu.
Smislio reklamu, dali mu nagradu.
Ali najviše se ponosi svojom skromnošću.
Ima 100+ kila što zvuči mnogo gore kada se kaže kao 0,1 tonu.

MARKO DEJANOVIĆ (BIH)
Rođen 1982. u Banja Luci, a živi sad većinu života u Zagrebu. Nema (još) ni djece ni kredita pa se smatra poprilično slobodnim. U humoru je sklon pretjerivanju, bilo da je riječ o tjeranju logike preko ruba smisla ili o priznavanju vlastitih nedostatak (ima komplekse zbog debljine – ako ga vidite, recite mu da je smršavio, čak i ako ga vidite prvi put u životu, nema veze). Štuje i analizira bogatu i vrijednu tradiciju psovki na prostorima jugoistočne Europe i šire.

SAŠA TURKOVIĆ (HRV)
Najstariji (godinama a ne stažem) stalni komičar studija smijeha … fore izvodi brzo jer osjeća da mu nije ostalo još puno vremena. Voli klasičnu glazbu, koju sluša isključivo s kazeta, i tvrdi da je ova nova današnja glazba (kao recimo Elvis Presley i Beatles) jednostavno manje vrijedna. Malo teže drži korak s novim tehnologijama, tako da još uvijek nema Facebook profil…ne odustaje od tvrdnje da je to samo još jedna od tehnoloških novotarija koja se neće održati…kao i tamagotchi i Beta videorekorder.

Voditelj večeri GORAN VINČIĆ
Student filozofije, duša od čovjeka i nepopravljivi romantik. U slobodno vrijeme curama recitira poeziju koju je pročitao na Facebook-u. Zna kako izbjeći kontrolu u tramvaju, ali i dobar kroše. Sentimentalan je prema semaforima. Kada izađe, pije jako puno. Ako je dug red u WC-u, onda ništa ne pije. Majstor je karatea, iako ni sijalicu ne zna da promijeni. Najduža veza mu je bila 6 mjeseci… a onda više nije mogao da je krpi. Obožava filmove na internetu, a najomiljeni mu je Alien: Osmi bludnik. Smatra da je Gandalf pravoslavac