1. Dani smijeha u Križevcima

Ljetno kino u Križevcima

rujan 21, 2018 - rujan 23, 2018 20:00 Ljetno kino u Križevcima

1. DANI SMIJEHA U KRIŽEVCIMA
21.9. – 23.9.2018.
Velika dvorana Hrvatskog doma u Križevcima

Udruga K.V.A.R.K. u suradnji s Kerekesh teatrom predstavlja prvo križevačko izdanje kazališne manifestacije “Dani smijeha u Križevcima” koje će se održati od 21. do 23. rujna 2018. godine u Velikoj dvorani Hrvatskog doma u Križevcima.

Dani smijeha konceptualno je osmišljena kazališna manifestacija Kerekesh Teatra u kojem su izvršni producenti otac i sin, Ljubomir i Jan Kerekeš, poznata lica hrvatskog glumišta. Kerekeši su svojom manifestacijom prvotno osvojili rodni grad Varaždin, zatim Zagreb, Karlovac, Rijeku, Samobor, Prelog, Čakovec i druga mjesta, a njihove autentične predstave odgledale su stotine tisuća građana diljem zemlje.

– Građanske komedije, koje su i autorske, dosta su pametno rađene, pisane i postavljene na pozornicu. Malo mi je nezahvalno govoriti jer sam autor, ali pišući i stvarajući imam namjeru da nisu na prvu loptu, nego da između redaka posjeduju neki sadržaj koji na koncu konca i budi maštu gledatelja – ističe Ljubomir Kerekeš i dodaje kako će cijela prigorska javnost moći uživati u autorskim izvedbama.

Kerekesh Teatar dolazi u Križevce nakon rasprodane predstave Dimnjačar koja je oduševila prepunu Veliku dvoranu Hrvatskog doma, a “Dani smijeha” oduševit će sve ljubitelje “građanskih komedija” i Prigorce svih dobnih skupina. U sklopu manifestacije održat će se tri predstave: Pokopaj me nježno, Ufuraj se i pukni te dječja predstava Grimmix.

21.9. u 20h – Ufuraj se i pukni
22.9. u 15h – Grimmix (predstava za djecu)
23.9. u 20h – Pokopaj me nježno

Festivalska ulaznica za sve predstave: 80 kn
Jednodnevna ulaznica: 45 kn (*za 21.9. i 23.9.)
Ulaznica na predstavu za djecu Grimmix: 20 kn

Pretprodajna mjesta: Art Rock Caffe, Gradska knjižnica “Franjo Marković” Križevci
Online ulaznice: Entrio.hr https://www.entrio.hr/event/1-dani-smijeha-u-krizevcima–5313

Organizator: Udruga K.V.A.R.K. i Kerekesh Teatar

Generalni pokrovitelj: Grad Križevci