Skaville festival promo koncert: TALCO + PADDY’S ALLSTARS

Skaville booking i Klub kulture iz Križevaca predstavljaju promo koncert nadolazećeg Skaville Festivala 2009. godine:

07.11. – petak – Klub kulture Križevci

TALCO + PADDY’S ALLSTARS

Talijanska patchanka/combat ska/punk senzacija TALCO (www.myspace.com/talcopatchanka) konačno u Hrvatskoj gdje će uveseliti poveći broj svojih obožavatelja klupskim nastupima, između ostalog i u Križevcima, 07. studenog u petak u Klubu kulture. Talco iza sebe ima tri albuma izdana i distribuirana od KOB Recordsa i Mad Butcher Recordsa, poznatih europskih labela, a svirali su sa bendovima poput Modene City Ramblersa, Los Fastidiosa, Bande Bassotti, Obrint Pasa i mnogim drugima uzorima i prijateljima. Talco je strogo antifašistički i antirasistički ska-punk bend koji vjeruje u neovisnost glazbe čije poruke govore protiv svih oblika diskriminacije. Predstavljaju novi album Mazel Tov koji je apsolutni hit u Njemačkoj gdje postoji velika baza njihovih fanova i gdje su svi koncerti odreda rasprodani, a očekujte pravi ska-punk spektakl i u Križevcima, nabrijane trube, brze ritmove, znoj u zraku, djevojke na ramenima, ska maniju na podiju.

Atmosferu zagrijava irish punk folk bend Paddy’s Allstars (http://www.myspace.com/paddy39sallstars) koji je u procesu snimanja svog prvog izdanja, a vrijeme krate svirkama uveseljavajući publiku koja pije pivo i voli punk na piratski način.

U svim vremenskim rupama razglas prže Sidjo & The Skaville Maniacs, ubojita kombinacija ska i punk hitova.

Vrata se otvaraju u 21 sat, koncert počinje u 22 sata. Upad u pretprodaji košta 30 kuna, na dan koncerta i na upadu 40 kuna. Pretprodaja za Zagreb u Dirty Old Shopu, Tratinska 1, za sve izvan Zagreba na email adresu tickets@skaville.org, za Križevčane u Klubu kulture, Mažuranićeva 1.

Medijski pokriva: www.krizevci.info

Video:

Talco – La Carovana

http://www.youtube.com/watch?v=blBoXahSO3A

Talco live

http://www.youtube.com/watch?v=u-tXkTvHTSE

Paddy’s Allstars live

http://www.youtube.com/watch?v=E1keV3zQES4

Paddy’s Allstars live

http://www.youtube.com/watch?v=42Xmn9k62kQ&feature=related

www.klubkulture.org

www.skaville.org

www.myspace.com/klubkulturekrizevci

www.myspace.com/skavillefestival