Six Pack & Soul Power pune Klub

Legendarni punk rockeri iz Smederevske Palanke sletjet će u petak, 16.02. po prvi puta u Križevce, tj. Klub kulture.

Naravno, riječ je o Six Packu – bendu iza kojeg stoji desetak godina sviranja, četiri albuma, puni klubovi gdje god svirali te mnogobrojna skupina fanova kakvu ima rijetko koji sličan bend sa prostora bivše Jugoslavije.

Image Hosted by ImageShack.us

Najpoznatiji po svom hitu Fabrička greška, Six Pack obećavaju vrhunsku svirku i pakleni punk rock ritam protkan njihovim odličnim tekstovima koji su osvojili mnoga srca, pogotovo ona nježnijeg spola. Naime, poznata je stvar kako Six Pack uživaju bogovski status među ženskom punk rock klijentelom, stoga se pripremite na invaziju djevojaka koje vrište u prvim redovima.

Image Hosted by ImageShack.us

Međutim, to nije sve. Vjerojatno ste čuli vijest o ponovnom okupljanju kultnih Rage Against The Machine? Naime, bend je promijenio ime te se sada zovu Soul Power, a kao mjesto povratka i početak nove revolucije odabrali su upravo Klub kulture. Naravno, Soul Power su zagrebački RATM cover bend specifični po ženskoj verziji Zack de la Roche, a čiji se nastup i danas pamti u Križevcima kao vrhunski show kakvog se ne bi posramili niti Tom, Brad, Zack i Tim.

Kroz labirint satkan od punk rock hitova i rapcore uleta vodit će vas Johnny Cage, kvalificirani puštač glazbe.

Cijena ulaznice je 30 kuna, a koncert počinje točno u 21:30h.

.txt: Admir Sinani (www.svijet-glazbe.info)