Razvaljotka predstavlja “Nos za štos” – stand up comedy show by Tihomir Paravina

Predstavljamo Razvaljotku. Naš novi program koji će se odvijati redovno na mjesečnoj bazi s obzirom da smo u zadnje vrijeme primjetili kako je smijeh odličan lijek i dobra prigoda za izlazak. Totalno opuštanje, nekad i razvaljivanje od smijeha, program koji će dovoditi najbolje hrvatske komičare.

Petak 29.01.2016.| Klub kulture Križevci | 21:00
NOS ZA ŠTOS
by Tihomir Paravina
Ulaz: 25kuna
Razvaljiotka plakat
Nakon odličnog nastupa sa ostatkom ekipe iz Studija Smijeha, Tihomir Paravina “glavom i bradom” 29.01. u 21.00h u našem klubu, izvodi svoj glazbeno-štosni šou program pod imenom ‘Nos za Štos’ u kojem, kako kaže, ‘Objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji nikad neće otkrit u čemu je trik’ i ‘Najrađe bi nastupo okrenut kontra od publike kao dirigent al onda bi mi se smijali iza leđa’.

Započeo karijeru na open mic večerima u Purgeraju davne 2008. gdje je na licu mjesta postao miljenik publike i vidilo se da je dečko koji obećava, al ne i zabušava. Već je tolko dugo za mikrofonom da bi trebo plaćat pretplatu zapričanje i imat onaj minival kabal za slušalicu za telefon.

Dosadilo mu je samo pričat pa uvodi i glazbene točke koje također prolaze sjajno kod publike mada nezna note ni glazbenu abecedu. Bolje mu ide gramatika nego matematika.

Nakon dvije godine uveseljavanja publike na večerima ‘otvorenog mikrofona’ seli na veću pozornicu i pridružuje se ekipi iz ‘Studija smijeha’ kao stalni član postave.Tamo nailazi na stari piano koji ima pedale pa uči svirat brže nego vozit sobni bicikl.

Kreće sa ‘ozbiljnijim ‘ nastupima ali ne mijenja nonšalantni pristup i tako 2010. debitira na festivalu ‘Panč’ u Zagrebu u klubu ‘Bogaloo’, 2011.,2012. i 2013. je stalni član na istom festivalu u ‘Tvornici’. Nastupa i van granica države u susjednim zemljama gdje također razumiju njegove fore al ne razumiju jezik na kojem priča, najčešće na esperantu. Spika na mikrofon i na engleskom pred stranom i domaćom publikom koji glume da su stranci, još nije nastupo u dijaspori.

Izvodi vlastiti šou program pod imenom ‘Nos za Štos’ koji je zamišljen kao glazbeno-štosni program u kojem svira i priča u glazbenim rečenicama i objašnjava fore za razliku od mađioničara koji vam nikad neće otkrit u čemu je trik. Dio je postave u televizijskom stand up comedy showu ‘Klub Smijeha’ koji se u jesenskoj shemi 2014. prikazivao na RTL-u 2, te dio postave televizijskog showa “STANDUP & MORE” koji se prikazuje na Comedy Central Extra.

Upad 25kn na ulazu Kluba kulture.
Vrata se otvaraju u 20h, a stand up kreće u 21h.