RADIONICA: Mala radionica govorništva (1/2)

Subota | 19.03. | 15:00 | Klub kulture
RADIONICA
Mala radionica govorništva (1/2)
Voditelji: Kim Novak Cesarec, Ivona Štajminger, Darko Crnolatac
Ulazak slobodan
c-shock.org
CSf 2016 _ Radionica govorništva 1-2
Važnost je govoru još u davnoj antici pridavao Aristotel, a danas se njime bave brojni komunikacijski stručnjaci te naročito fonetičari. Troje studenata diplomskog studija govorništva s Filozofskog fakulteta u Zagrebu odlučilo je udružiti snage i Križevcima i okolici ukazati na važnost umijeća dobrog govorenja. Prva radionica osigurat će dobru teorijsku podlogu o saznanjima na području neverbalne komunikacije te vam otkriti koji su to trikovi u tumačenju govora tijela, naročito u kontekstu razgovora za posao.

Svejedno vodimo li raspravu s prijateljima ili slušamo prepirke političara, svakodnevno smo okruženi govorom. Zapravo, govor je prvo što uz fizičke karakteristike zamijetimo na čovjeku, te zbog njega, svjesno ili nesvjesno, odlučujemo je li nam osoba (ne)privlačna. Druga radionica bavit će se glasom i izbjegavanjem eventualnih argumentacijskih pogrešaka koje nas prate prilikom slušanja političkih govora, u iscrpnim raspravama s prijateljima, roditeljima i bračnim partnerom.

Ako ste uz dozu zabave oduvijek željeli poboljšati svoje komunikacijske vještine, onda su ove radionice odličan izbor za subotnje poslijepodne.