RADIONICA: Mala radionica govorništva (1/2)

Subota | 19.03. | 15:00 | Klub kulture
RADIONICA
Mala radionica govorništva (1/2)
Voditelji: Kim Novak Cesarec, Ivona Štajminger, Darko Crnolatac
Ulazak slobodan
c-shock.org
CSf 2016 _ Radionica govorništva 1-2
Va┼żnost je govoru jo┼í u davnoj antici pridavao Aristotel, a danas se njime bave brojni komunikacijski stru─Źnjaci te naro─Źito foneti─Źari. Troje studenata diplomskog studija govorni┼ítva s Filozofskog fakulteta u Zagrebu odlu─Źilo je udru┼żiti snage i Kri┼żevcima i okolici ukazati na va┼żnost umije─ça dobrog govorenja. Prva radionica osigurat ─çe dobru teorijsku podlogu o saznanjima na podru─Źju neverbalne komunikacije te vam otkriti koji su to trikovi u tuma─Źenju govora tijela, naro─Źito u kontekstu razgovora za posao.

Svejedno vodimo li raspravu s prijateljima ili slu┼íamo prepirke politi─Źara, svakodnevno smo okru┼żeni govorom. Zapravo, govor je prvo ┼íto uz fizi─Źke karakteristike zamijetimo na ─Źovjeku, te zbog njega, svjesno ili nesvjesno, odlu─Źujemo je li nam osoba (ne)privla─Źna. Druga radionica bavit ─çe se glasom i izbjegavanjem eventualnih argumentacijskih pogre┼íaka koje nas prate prilikom slu┼íanja politi─Źkih govora, u iscrpnim raspravama s prijateljima, roditeljima i bra─Źnim partnerom.

Ako ste uz dozu zabave oduvijek ┼żeljeli pobolj┼íati svoje komunikacijske vje┼ítine, onda su ove radionice odli─Źan izbor za subotnje poslijepodne.