Provincija uzvraća udarac: FAKOFBOLAN + SOCIJALNA SLUŽBA

Subota 30.01. 2010. | Klub kulture Križevci | 21h
Provincija uzvraća udarac: FAKOFBOLAN + SOCIJALNA SLUŽBA
Upad: 40/50kn

Pozdrav svima,

do velikog klupskog koncerta Fakofbolana i Socijalna službe u Klubu kulture u Križevcima ostalo je još manje od tjedan dana, a velik broj karata već je otišao u pretprodaji.

Ovim putem želimo obavijestiti sve zainteresirane za koncert kako je karte još uvijek moguće rezervirati putem email adrese info@klubkulture.org ili direktno kupiti isključivo u Križevcima u samom klubu. Napominjemo kako je karata u pretprodaji po 40kn ostao jako malen broj stoga savjetujemo svima da što prije obave kupnju ili rezervaciju, ali želimo obratiti pozornost i na činjenicu kako će određen broj karata po 50kn biti moguće kupiti i izravno na upadu bez prijašnje rezervacije, za sve one koji se možebitno odluče pohoditi gig u zadnji čas.

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs157.snc3/18460_246649070679_759480679_3168400_2015107_n.jpg

Nakon što su nedavno odsvirali fantastičan koncert i rasprodali Močvaru te još jednom dokazali neprikosnoveni status streetpunk legendi na Balkanu, provincija uzvraća udarac i dovodi FAKOFBOLAN u Križevce na još jednu rundu sing-a-longa, himničnih refrena, poganja i sličnih pank radnji. Dva albuma i jedan split LP čine setlistu od dva sata hitova i samo hitova. Svi ih znamo napamet, a to garantira jedinstvenu atmosferu i vruć klupski ambijent za tristotinjak znojnih, raspamećenih i suludih duša u potrazi za koncertom svog života. Probajte biti ne tipičan panker ispijajući bambus ispred kluba dok svira predgrupa, jer FOB će podržati vjerojatno najkvalitetniji mladi pank bend generacije Socijalna služba. A oni su u službi brzog oldskul panka i zaslužuju pun klub od samog početka svirke.

Upad je 40kn u pretprodaji, 50kn na dan koncerta, početak je zakazan za 21h. Pretprodaja se obavlja u Klubu kulture u Križevcima, a sve dodatne informacije oko rezervacija potražite na info@klubkulture.org.