Promocija priručnika „Zvukoterapija – dobre vibracije za dušu i tijelo”

Križevački autor Svemir Vranko i Klub Kulture pozivaju vas na promociju priručnika „Zvukoterapija – dobre vibracije za dušu i tijelo” s Om Didge CD-om za zvukoterapijski tretman u utorak 10. 06. 2008. u 19:30 sati  u Klubu Kulture Križevci

OPUSTITE SE I OSTVARITE SVOJE CILJEVE UZ POMOĆ OM DIDGE CD-a!

Svemir Vranko je zvukoterapeut, glazbenik i kompozitor, pjesnik i spisatelj, tjelesno orijentirani terapeut, pedagog, izumitelj i osnivač Društva kreativnog življenja.
Zvukoterapiju je učio u SAD-u na Havajima od Jonathana Goldmana – pionira zvukoterapije. Pokrenuo je i vodi plesne radionice Vision Dance.
Krešimir Oreški je ko-autor Om Didge glazbe i jedini hrvatski učitelj afričkih stilova bubnjanja. Predsjednik je Drum-ti-dam udruge i stalni član glazbenog sastava Kries. Redovito održava radionice sviranja afričkog jembe bubnja.
Novoizašli priručnik Zvukoterapija – dobre vibracije za dušu i tijelo autora Svemira Vranka objašnjava principe djelovanja zvuka na tijelo i psihu te metode zvukoterapije.
Om Didge glazba za zvukoterapijski tretman je glazba za dubinsku relaksaciju i meditaciju s metodom za ostvarenje ciljeva.
Om Didge je sniman isključivo prirodnim glazbenim instrumentima koji potječu iz različitih kultura. Tu su australski didgeridoo, tibetanski zvončići, štap za kišu indijanaca Centralne Amerike, harmonijsko pjevanje poznato u Tuvi i Mongoliji, afrički Udu pot – glineni ćup i bliskoistočni veliki tamburin – Frame drum.
Ovaj priručnik s CD-om je obavezna literatura za one koji žive stresnim načinom života, a žele se duboko opustiti, te za one koji žele ostvariti svoje duhvne, životne, zdravstvene i novčane ciljeve po principima Tajne.

Više informacija na www.svemirvranko.com