Poziv za prijavu studentskih projekata

Prenosimo poziv za prijavu studentskih projekata od strane Studentskog centra Varaždin:

P O Z I V

za prijavu zahtjeva i projektnih prijedloga koji se odnose na zadovoljavanje kulturnih, sportskih i zabavnih potreba redovitih studenta koji studiraju u Križevcima, Koprivnici, Varaždinu, Čakovcu i Bjelovaru.

Studentski centar Varaždin i ove godine poziva fizičke osobe (redovite studente koji studiraju u Koprivnici i Križevcima) i pravne osobe (studentske udruge te udruge, ustanove i poduzeća iz područja kulture i sporta koje djeluju u Koprivničko­križevačkoj županiji) da svoje zahtjeve i prijedloge projektnih aktivnosti prijave za dodjelu bespovratnih financijskih potpora, sukladno Kriterijima i mjerilima za dodjelu financijske potpore. Poziv ostaje otvoren sve dok se predviđena sredstva ne potroše. Projekti se dostavljaju osobno na urudžbeni zapisnik ili šalju poštom na adresu: Studentski centar Varaždin, Povjerenstvo za ocjenu projekata, Julija Merlića bb, 42000 Varaždin. Sve što Vam je potrebno za prijavu Vašeg projekta možete pronaći na našim Internet stranicama: www.scvz.unizg.hr

Logo

PRIOPĆENJE STUDENT SERVISA KRIŽEVCI

Poštovani poslodavci, ovim putem želimo Vas podsjetiti na činjenicu da je rad studenata za Vas najjeftiniji rad. Naime, na neto iznos zarade studenta Vaša ukupna davanja iznose 17,5 %, s time da troškove Student servisa knjižite kao materijalne troškove. Na našim web stranicama www.scvz.unizg.hr i www.student­servis.hr nalazi se web servis za prijavu poslova. Obratite nam se s punim povjerenjem ako imate potrebe za privremenim i povremenim zapošljavanjem.

S poštovanjem,
Voditelj podružnice Križevci:

Bojan Patrčević, dipl. ing.