Početak nove sezone i pregršt novih događanja

Lijep i sunčan pozdrav posjetiteljima, korisnicima, slučajnim prolaznicima, svima koji željno isčekujete početak rada i nove sezone događanja u Klubu kulture,

nadamo se da ste se kvalitetno iskoristili ovo vruće ljeto, ugodno se odmorili te da ste spremni na uzbudljiv drugi dio godine.

Želimo vas obavijestiti kako Klub kulture svoja vrata otvara u ponedjeljak 24. kolovoza, i dalje sa istim radnim vremenom, od ponedjeljka do petka od 11 do 20 sati.
I dalje vas očekujete besplatan Internet, igraonica, dnevni boravak sa različitim društvenim igrama, MAX TV, mnoštvo različitih časopisa i dnevnih novina, a očekuje vas i pokoje iznenađenje koje ćete morati sami provjeriti svojim dolaskom.

Što se kulturno-umjetničkog programa tiče, za koji dan na stranicama kluba osvanuti će i mjesečni program, a možemo vas razveseliti najavom koncerata, slušaona, izložbi i sličnih događaja koji će zasigurno okupirati vaše slobodno vrijeme.

Budite spremni na još jednu uzbudljivu jesen i zimu, a mi ćemo se potruditi da vam bude zanimljivo aktualnim i svježim programom.
Do tada, uživajte i vidimo se na prvoj kavi u ponedjeljak 🙂