Obilježavanje Hoop dana u sklopu Dječjeg tjedna u Križevcima

Hoop dan obilježava se 4. listopada 2021. godine. Program Hoop dana koji će se ove godine održati u Križevcima u organizaciji Udruge K.V.A.R.K. i Cirkultura uz pokroviteljstvo Grada Križevaca okuplja osobe koje se na području Hrvatske profesionalno bave edukacijom i/ili izvedbom performansa s hula hoopom, entuzijaste i hobiste i služi kao platforma za razmjenu znanja i iskustava te kao potreban prostor za diskusiju. Sastoji se od okruglog stola na temu hula hoopa, radionica hula hoopa, radionica zračne akrobatike i Gala showa.

Građanima Grada Križevaca i okolice ovim se programom pruža prilika da sudjeluju u radionicama dugogodišnjih profesionalnih umjetnika i pedagoga, saznaju više informacija o povijesti hula hoopa i hula hoop događanjima u Hrvatskoj i inozemstvu.

U večernjim satima održati će se i Gala show program koji će umjetnicima iz Hrvatske i gostima iz inozemstva pružiti priliku da Križevačkoj publici prezentiraju svoje točke, dok je publici na ovaj način osiguran izvrstan cjelovečenji program prožet cirkuskim točkama namjenjen publici svih uzrasta.

𝗥𝗔𝗦𝗣𝗢𝗥𝗘𝗗:

10:00 – 12:00 h 𝗥𝗔𝗗𝗜𝗢𝗡𝗜𝗖𝗔 𝗭𝗥𝗔𝗖̌𝗡𝗘 𝗔𝗞𝗥𝗢𝗕𝗔𝗧𝗜𝗞𝗘 / Jelena Kalaica (Cirkultura, Samobor) / Klub Kulture
10:30 – 12:00 h 𝗢𝗞𝗥𝗨𝗚𝗟𝗜 𝗦𝗧𝗢𝗟 / hula hoop u Hrvatskoj i Austriji / Galerija K2
12:00 – 13:30 h Pauza za ručak
13:30 – 14:30 h 𝗥𝗔𝗗𝗜𝗢𝗡𝗜𝗖𝗔 𝗛𝗢𝗢𝗣 𝗨 𝗣𝗢𝗞𝗥𝗘𝗧𝗨 / Diana Fureš (Loop Cirkus, Cirkultura) / Klub kulture
15:00 – 16:00 h 𝗥𝗔𝗗𝗜𝗢𝗡𝗜𝗖𝗔 𝗠𝗔𝗡𝗜𝗣𝗨𝗟𝗔𝗖𝗜𝗝𝗔 𝟮 𝗛𝗢𝗢𝗣𝗔 / Kata Rina (Hoop R-Evolution, Flame Rain Theatre) / Klub kulture
19:00 h 𝗚𝗔𝗟𝗔 𝗦𝗛𝗢𝗪 / Velika dvorana Hrvatskog doma u Križevcima

𝗢𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘇𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶: Program organizira Udruga K.V.A.R.K.(Križevci) u suradnji sa cirkuskom udrugom Cirkultura (Samobor).
𝗣𝗼𝗸𝗿𝗼𝘃𝗶𝘁𝗲𝗹𝗷: Grad Križevci