OBAVIJEST O PRESELJENJU PODRUŽNICE STUDENT SERVISA U KRIŽEVCIMA NA NOVU LOKACIJU

Poštovani studenti i poslodavci,

obavještavamo vas da od 22. siječnja 2014. godine podružnica Student servisa u Križevcima radi na novoj lokaciji, u ulici I. Z. Dijankovečkog 12, u Križevcima (prizemlje zgrade Gradske uprave u Križevcima – stara porta).

Za sva dodatna pitanja molimo vas da nas kontaktirate na broj mob.: 091/2626-820 ili na e-mail adresu: krizevci@student-servis.hr (telefonski broj, odnosno broj faxa objavit ćemo odmah nakon što nam pružatelj usluge premjesti broj na novu lokaciju, a do tada vas molimo da nam dokumente šaljete na e-mail adresu: krizevci@student-servis.hr ili na broj faxa u podružnici u Koprivnici: 048/626-820). Ako niste u mogućnosti doći osobno do nas za radnog vremena podružnice u Križevcima, srijedom od 10:00 do 14:00 sati, molimo vas da nas kontaktirate ostalim radnim danima na gore navedene kontakte.

Hvala vam na razumijevanju. Vidimo se na novoj lokaciji!

Cijenjeni poslodavci, ovim putem želimo vas podsjetiti na činjenicu da je rad studenata za vas najjeftiniji rad. Naime, na neto iznos zarade studenta vaša ukupna davanja iznose 17,50 %, s time da troškove Student servisa knjižite kao materijalne troškove. Na našim web stranicama www.scvz.unizg.hr i www.student-servis.hr nalazi se web servis za prijavu poslova. Obratite nam se s punim povjerenjem ukoliko imate bilo kakve potrebe za privremenim i povremenim zapošljavanjem.

Logo