Novi vizualni identitet Kluba kulture

NATJEČAJ

Udruga K.V.A.R.K. iz Križevaca raspisuje natječaj za izradu vizualnog identiteta Kluba kulture te za honorarnog dizajnera u svrhu grafičkih rješenja za program Kluba.

· Izabrano rješenje vizualnog identiteta biti će nagrađeno sa 1000 kuna.

· Izabrani grafički dizajner potpisati će jednogodišnji ugovor sa udrugom K.V.A.R.K. na poslovima grafičkog dizajna programa Kluba, ali i svih ostalih potreba koje su u opsegu rada udruge K.V.A.R.K.

Rapisani natječaj za vizualni identitet nije isključivo vezan uz natječaj za grafičkog dizajnera, tj.  svatko od natjecatelja može se natjecati i za pojedinu stavku, kao i za obje u paketu.

Rok za predaju rješenja je 14. veljače 2009. godine. Uz predaju rješenja, dostavite nam i Vaš životopis.

Dizajnerska rješenja, životopis, kao i sve upite vezane uz natječaj, šaljite na email adresu kontakt@klubkulture.org.

Tema:

Grafičko rješenje vizualnog identiteta Kluba kulture; Dizajner

Opis teme:

Tražimo novi logotip Kluba kulture koji će odražavati duh kluba i dočarati njegovu prepoznatljivost i jedinstvenost kao multimedijalnog i kulturnog centra.

Tražimo dizajnera koji će kroz duže razdoblje svojim umjetničkim rješenjima za programske segmente rada kluba doprinjeti razvoju prepoznatljivosti klupskih programa kao i samog Kluba kulture.

Propozicije:

a) Dizajner

ispis plakata za neki od programa po želji (max. A3 format, rezolucija 300dpi), A4 fotokopiju plakata u boji, plakat u PDF formatu (300dpi), plakat u JPG formatu (max. 2200x1600px, ne veći od 1MB)

ispis mjesečnog programa kluba za programe po želji

ispis flyera za neki od programa po želji

izrada bannera u flashu za događaj po želji

b) Vizualni identitet

ispis logotipa; treba biti u nekom od vektorskih formata, treba biti priložena verzija sa 4 boje, 2 boje i crno-bijela varijanta.

Sve informacije o samom klubu možete pronaći upravo na ovim stranicama te na adresi www.myspace.com/klubkulturekrizevci i www.udruga-kvark.hr.