Novi datum za One Woman Show “Žena za volanom”!

𝗢𝗻𝗲 𝗪𝗼𝗺𝗮𝗻 𝗦𝗵𝗼𝘄: 𝗠𝗮𝗿𝘁𝗶𝗻𝗮 𝗜𝗽𝘀̌𝗮 “𝗭̌𝗲𝗻𝗮 𝘇𝗮 𝘃𝗼𝗹𝗮𝗻𝗼𝗺” | 𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱 𝘂𝗽 𝗸𝗼𝗺𝗲𝗱𝗶𝗷𝗮 | 𝗽𝗲𝘁𝗮𝗸, 𝟭.𝟳.𝟮𝟬𝟮𝟮. | 𝗞𝗹𝘂𝗯 𝗸𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗲 | 𝟮𝟬:𝟬𝟬 𝗵 | 𝗨𝗹𝗮𝘇: 𝟱𝟬/𝟲𝟬 𝗸𝗻

Nakon odgođenog termina (13.5.2022.) novi datum za One Woman Show: Martina Ipša “Žena za volanom” je petak, 1.7.2022..

***VAŽNE INFORMACIJE***

Sve kupljene ulaznice važeće su i za novi datum.

Ukoliko Vam novi datum ne odgovara, povrat novca za kupljene ulaznice u Art Rock Caffeu možete zatražiti svakim radnim danom od 8:00 do 16:00 h pozivom na broj telefona 048/711-073 ili slanjem e-maila na kontakt@klubkulture.org. Za sve one koji su ulaznice kupili online putem Entrio platforme, povrat je potrebno zatražiti isključivo preko web forme https://www.entrio.hr/refund najkasnije do 20.5.2022.

Martina Ipša jedna je od začetnica stand up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand up komičarki. Žena koja je oduševila prepunu Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, oduševiti će i vas. ‘Ko je nije gledao, takvu grešku ne ponavlja nakon što čuje kako je bilo odlično.

Njezin nastup, pun originalnosti i direktnosti, popularan je kod publike različitih profila. U 17 godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Ne samo da se bavi stand up komedijom, nego piše i komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija. Sa kolegama iz regije i uz organizaciju Standup.rs nastupala je u emisiji Stand up & More, koja je bila emitirana na Comedy central Extra. Prije par godina proglašena je za Europskog heroja humora.
Godine 2018. sa svojim showom rasprodala je i Klub kulture, a ponovo nam stiže na petak 13. sa svojim najboljim, najudarnijim i naravno najsmješnijim forama te planira odgovoriti na mnoga pitanja poput: Kakav je odnos između Slovenije i Hrvatske? Kako razmišljaju žene? Kako izdržati dugo u vezi? Kako je moguće da je netko sa 2x idealne težine tako seksi? I naravno, najstarije pitanje svih vremena: Može li netko iz Slovenije biti smiješan?

ULAZ: 50/60 kn
Pretprodaja: Art Rock Caffe Križevci i Entrio.hr (online)