MILAN TAROT SHOW – OTKAZANO!

Obavijest: program je otkazan zbog premalog interesa!

Petak 11.10.2013. | Klub kulture Križevci | 21,00h
MILAN TAROT SHOW
Ulaz: 40/60kn 


Nakon što ste imali priliku vidjeti najvećeg magusa ovih prostora Milana Tarota na televizijskim ekranima diljem regije i postaviti mu pitanje preko telefonskih linija, sada istu stvar možete učiniti UŽIVO pred stotinama ljudi da vam bude još neugodnije.
“Hoću li dobiti posao?”, “Kada ću se oženiti?”, “Hoće li biti seksa večeras?” samo su neka od pitanja koja možete postaviti i čekati vaš odgovor pred širom publikom. Ako kojim slučajem ne razumijete odgovor ili dotičnu interpretaciju vašeg pitanja problem nije u Milanu Tarotu jer on sve vidi i sve zna, nego u vama.
Kritičari su ovaj show nazvali: “svjetlom na kraju tunela”, “virusom koji vas čini da se razbolite od smijeha” i “ovo jebote… još nikada nisam vidio. Što je ovo?”

Show je spoj mistike, doktorske stručnosti, stand-upa, kazališnog performansa, nagradnih igara, improvizacije, glazbe i „transcendentalnih“ točaka iznenađenja. 60-minutni program koji će vas ostaviti bez daha i htjet ćete „još, još, još…“ Jedinstvena vožnja u nepoznato za svakoga tko želi rasturiti svoju svakodnevnicu i promijeniti pogled na život. Show je nastao skromno na isti način kao što je Bill Gates u garaži napisao svoj kompjuterski software, ili Madonna koja je samo samo 30 dolara u džepu došla u New York i uspjela. Naime, nakon nekoliko radijskih suradnji na jednoj lokalnoj radijskoj postaji i telefonskih poziva koji su zakrčili telefonsku liniju sve do kasno u noć Milan Tarot (website) i voditelj Toni Jeričević (website) shvatili su da u svojim rukama imaju nešto posebno što se naprosto mora pokazati cijelom svijetu. Sve ostalo je povijest! Rezervirajte svoje mjesto i sudjelujte u showu. I zapamtite, “Ako vam ne ide u životu, niste vi krivi, kriv je netko drugi!”
OGRANIČEN BROJ SJEDEĆIH MJESTA, karte uskoro u pretprodaji.