Kreće 7. Culture Shock Festival

CULTURE SHOCK FESTIVAL:
PROJEKCIJA: Sedmo čudo Kulturšoka
Projekcija retrospektivne izložbe fotografija s prethodnih šest festivala. Izbor fotografija: Sergej Novosel
+
DJ Degustizio Amassi
…Pettak 18.02.2011. | Klub kulture Križevci
Upad: besplatan | 22h

Uploaded with ImageShack.us

CULTURE SHOCK FESTIVAL: Rock The Club – promocija križevačke rock scene
Subota 19.02.2011. | Klub kulture Križevci
Upad: 20 kuna | 21h

Pressant (Križevci)
Plan 9 Iz Svemira (Zagreb)
The Jeanstrip (Križevci
+ dj Rista

Nakon dužeg vremena stagnacije, konačno je došao dan da Križevce svjedoče pojavi novih rock bendova. Svoj veliki debi i promociju na križevačkoj sceni čeka bend Pressant na čelu sa gitaristom i vokalom Sašom Huzjakom Hjuzom, prekaljenim članom mnogih kž bendova, ujedno i vokalom Ramones Real tribute skupine. Uz Hjuza, bend čine i Dalibor Zebec na bubnjevima te Rudolf Podhraški zadužen za elektronsku sekciju i poneke vokale. Progresivni rock u kombinaciji sa elektronskim zvukovima sažeta je definicija zvuka koju će najbolje doživjeti ukoliko dođete podržati novi križevački bend koji trenutno u Zagrebu snima svoje prve snimke.

Svoj debi imati će i mlada križevačka skupina The Jeanstrip koja će izvesti svoj repertoar rocka od 1957. nadalje, a bend čine:Anton Lumezi/ Vokal , Karlo Jurišić/ El. gitara, Teodor Gregurek/ El. gitara, Aleksandar Gašparović/ Bas gitara te Robert Crnković/ Bubnjevi.

Cijelu promociju domaće snage uveličati će svirkom zagrebačka skupina Plan 9 Iz Svemira svojim funky rock notama. Da večer bude potpuna, tu je i oldskul dj Rista koji će zapaliti atmosferu nakon svirke.
Upad je 20 kuna, a koncert počinje u 21 sat.