Hit komedijom “Ljubaf” završili 5. Dani smijeha u Križevcima!

U organizaciji Udruge K.V.A.R.K., Kerekesh Teatra i Pučkog otvorenog učilišta od 23. do 25. rujna 2022. godine u Križevcima su održani 5. Dani smijeha. Ova, Križevčanima sada već dobro poznata manifestacija, ponovo je oduševila sve ljubitelje građanskih komedija i Prigorce svih dobnih skupina. U tri dana manifestacije gledatelji su mogli uživati u tri autentične, pomno osmišljene predstave.

U petak su posjetitelji imali priliku pogledati najnoviju predstavu Kerekesh Teatra “Beba” u izvedbi Ljubomira Kerekeša i Mirne Medaković Stepinac. Subota je bila rezervirana za stand up komediju “Dobra večer, došao sam po Vašu kćer” u izvedbi Jana Kerekeša. Nedjeljna je pak hit komedija “Ljubaf” na daske Hrvatskog doma dovela čak pet poznatih lica: Ljubomira Kerekeša, Jana Kerekeša, Anu Begić, Hanu Hegedušić i Gorana Košija. Ovom predstavom u kojoj su ljudska uskogrudnost, pametovanje oko ničega, obrana mentalnog hendikepa i ograničenost, jedina oružja kojima se ovi ljudi bore za prevlast unutar životnih okolnosti, ujedno su i završili ovogodišnji Dani smijeha.

Kao i prošlih godina, predstave su ispunile Veliku dvoranu Hrvatskog doma te do suza nasmijale brojne posjetitelje. Kroz tri dana manifestacije prošlo je ukupno oko 800 posjetitelja, a za predstave se tražila ulaznica više, što je pokazatelj da su i ovogodišnji Dani smijeha bili pun pogodak. 

S veseljem iščekujemo iduće, šeste po redu, Dane smijeha, a kako nam je bilo u nedjelju, provjerite u nastavku.