Halloween u Križevcima

✪✪✪ HALLOWEEN TULUM! ✪✪✪
Klub kulture i Inicijativa Eat, Sleep, Party, Repeat – ESPR ove godine ujedinjuju snage i predstavljaju vam najmračniji, najglasniji, najstrašniji, ukratko – najluđi helovin tulum u Križevcima.

Za DJ pultom selekciju bira Skavillian Sound (ex. DzonSkaVolta) – klupski rezident koji voli Bob Marleya, Tupac Shakura i Johnny Casha.https://www.facebook.com/skavilliansound
https://soundcloud.com/dzonskavolta
https://www.youtube.com/watch?v=a1JZ2H1mJXY

10906445_554867598011061_8232185817533717401_n

U zadnje vrijeme UK house, garage i drum’n’bass uzimaju sve veći termin u setovima stoga granica nema ili su vrlo tanke. Kokteli lakozapaljivih rock i hiphop hitova sa puno elektronike i bass muzike pretvaraju i najiskuliranije likove u zombije.

ESPR ekipa posebno će pripremiti interijer kluba za ovu prigodu. Pretvaramo naš podrumski prostor u vašu noćnu moru iz koje se budite nasmiješeni drugog jutra i želite još. Inicijativa ESPR priprema i posebnu priliku za sve koji su lijeni, nisu kreativni ili im se jednostavno neće zezati – OBOJI LICE STOL. Dođite do kluba dovoljno rano i uz donaciju možete obojati svoje lice u neke od najbolesnijih ideja koje vam padnu na pamet. Sav prihod ide za klub Maslačak pa time zapravo i radite humanitarnu stvar.

Za najbolje maskirane posjetitelje imamo i kul nagradice kako bi podignuli vašu motiviranost za još jednu razinu.

✪ Prvo mjesto dobiva večeru za dvoje (pizza + 0,5L pivica) u restoranu Tomislav.
✪ Drugo mjesto donosi popularnu „žirafu“ Križevačkog piva.
✪ Trećeplasirani maskirani natjecatelj dobiti će specijalno halloween slatko izdanje od Pekarstva Šarić.

✪ Sve tri maske dobivaju i besplatan ulaz u klub na događanje po izboru.

Spremite se na jedan od najboljih tuluma jer kraj godine vrlo je blizu. Blizu su i izbori stoga očekujemo i političke zombije. Budite prljavi, nekorektni i zabavni. Krećemo od 22h. Ulaz je besplatan.

SPONZORI:
Križevačko Pivo
Pekarstvo Šarić
Restoran Tomislav Križevci