Dani otvorenih vrata udruga

Udruge širom Hrvatske otvorit će od 28. do 30. svibnja svoja vrata građanima kako bi im približili svoje programe i aktivnosti. U 2015.godini koja se širom Europe obilježava kao Europska godina razvoja, Dani otvorenih vrata udruga prilika su da se dodatno osnaži solidarnost i povjerenje u lokalnim zajednicama i podsjeti na važnu ulogu koju udruge imaju u povezivanju građana u rješavanju problema i stvaranju mreža uzajamne podrške.

11165135_864661740255560_7692558210710065336_na

Na Danima otvorenih vrata građani će moći sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Svi građani koji posjete udruge tijekom Dana otvorenih vrata moći će preuzeti i ispuniti „putovnicu“ u koje unose žigove udruga i svoje dojmove te osvojiti prigodne nagrade. Program Dana otvorenih vrata udruga 2015., te aktivnosti udruga širom Hrvatske biti će dostupan na www.daniudruga.hr

U sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2015., Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske predstavit će mobilnu aplikaciju „UdrugeInfo“ koja za cilj ima povećati vidljivost udruga u lokalnoj zajednici, te osnažiti sudjelovanje građana u aktivnostima koje udruge provode. Sve udruge zainteresirane za sudjelovanje na Danima otvorenih vrata udruga 2015., obrazac za prijavu zajedno sa svim informacijama mogu pronaći na internetskoj stranici www.daniudruga.hr.

Pratite Facebook stranicu www.facebook.com/DaniUdruga.

 

 

Adresa: Klub kulture, Mažuranićev trg 1, Križevci

Vrijeme i datum održavanja:
28., 29. i 30. svibnja 2015. od 10,00 do 16,00 sati

Područje djelovanja udruge:

  • Djelovanje mladih
  • Kultura

Udruga K.V.A.R.K. radi na razvoju nezavisne kulture i civilnoga društva te podržava mlade kroz organiziranje njihovog slobodnog vremena kreativnim i edukativnim sadržajima. U radno vrijeme Kluba kulture – kulturnog i multimedijalnog centra u Križevcima- udruga će predstaviti svoje aktualne projekte kroz brošure, letke i promotivne materijale a zainteresirani posjetitelji mogu dobiti sve informacije kao i razgledati prostor udruge.

Web: www.udruga-kvark.hr
Facebook: https://www.facebook.com/udrugakvark