Belfast Food u Klubu kulture

Atheist Rap, Antenat, Sick Swing Orchestra, Edo Maajka, pitate se tko je sljedeći? Još jedan u nizu odličnih koncerata dogoditi će se 3. studenog u Klubu kulture, naime, tog petka u goste nam dolaze nam riječki Irci Belfast Food.

Belfast Food

BELFAST FOOD hrvatska je skupina koja datira jos iz 1996. godine, iza sebe ima četiri albuma i mnoštvo odsviranih koncerata po Hrvatskoj i inozemstvu. Bend od samog svog početka bazira svoju glazbu na spoju što izvornijeg irskog zvuka sa čvrsto odsviranom bazom, a njihovi koncerti poznati su kao odlični provodi puni plesa i zabave čemu pridonosi i mnoštvo irskih narodnih originala koje bend izvodi uživo na koncertima.

Za zagrijavanje i odjavu programu zaduzen je dj Johnny Cage, ovog puta dj Irish Johnny sa svojim celtic folk himnama.. Dropkick Murphys, Flogging Molly, The Pogues, The Dubliners… samo su neka od imena koja će vas uvesti u taj magični svijet djeteline sa četiri lista i zelenog otoka.

Spektakl započinje od 21:00h gorenavedenom slušaonicom, cijena ulaznice iznosi 30kn i može se kupiti na samome ulazu u Klub, prije i za vrijeme koncerata. Pa eto, ako vam je dosta rutinskih izlazaka, slobodno navratite u Klub, ima mjesta za sve.