8 godina Kluba kulture: DJ OLI DOBOLI (Zagreb)

Subota 23.11.2013.| Klub kulture Križevci | 23:00
8 godina Kluba kulture:
DJ OLI DOBOLI (Zagreb)
https://www.facebook.com/djolidobolli
Ulaz: besplatan

Oli doboli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pobjednik hrvatskog i sudionik svjetskog Red Bull Thre3style natjecanja dolazi u Križevce proslaviti s nama 8 godina rada Klub kulture i to desetak dana nakon povratka iz Toronta. Zagrijan, nabrijan i spreman da prigodno obilježimo osam dugih godina rada.

Oli je na svjetskom Red Bullu Thre3style natjecanju u Torontu završio u polufinalu a najbolji mix gledao se kroz pet osnovnih elemenata – to su kreativnost (30%), tehnika miksanja (30%), originalnost tj. odabir glazbe (20%), ponašanje na sceni (10%) i reakcija publike (10%).

Oli Dobolli na hrvatskoj DJ sceni radi od kraja 90-tih godina. Kao DJ nastupao je diljem Hrvatske, čest je gost i u Sloveniji, BiH, Makedoniji, a prateći Edu Maajku kao službeni DJ prošao je gotovo cijelu Europu. Tijekom godina promijenio je više rezidencija i klubova (Kset, Piranha, Gjuro2, Aurora/Primošten, Gallery). Osim klubova, Oli je dugi niz godina bio aktivan na radijskoj sceni, kao glazbeni urednik na Radio Studentu i Hrvatskom Radiju 2.
Oli Dobolli dobitnik je nacionalne glazbene nagrade “Zlatna Koogla” za najboljeg DJ-a 2005. i 2006. godine, a kao izvanredni predavač sudjeluvao je i na hrvatskoj Tuborg Music DJ akademiji.

Stilovi glazbe: mash-up & club classics, hip-hop, r&b, funk, soul, disco, dancehall, house!

LIVE INNA DI MIX:
http://www.mixcloud.com/RedBullThre3Style/dj-oli-dobolli-croatia-exclusive-take-off-mix-for-red-bull-thre3style-world-finals-toronto-2013/