Koncert “Dječaka” u Križevcima

DJEČACI UŽIVO @ KLUB KULTURE
03.10.2015. subota | 21h
Ulaz: 40/50kn

dj

Vojko Vrućina, Ivo Sivo i Zoni potpomognuti bendom (gitara, bas i bubanj) prava su koncertna atrakcija uživo koja obilazi dvorane i klubove diljem regije te po prvi puta dolaze u Križevce.

Nakon debitantske “Drame” i ponajboljeg albuma posljednjih godina u nas, hvaljene “Istine” koja je rasprodana u rekordnom roku Dječaci su u svibnju izdali “Firmu”, treće službeno studijsko izdanje. Bend dolazi na krilima sjajnih posljednjih singlova “Struja”, “Bile starke” i “Shopping” kao i kontroverzne “Mlade časne” koja je zadnjih mjeseci digla dosta prašine. Kad pričamo o Dječacima, njihov repertoar je redom sastavljen od velikih hitova poput “Mekog sranja”, “Kamiondžija”, “Narodne”, “Svodničin’” do “Dalmacije”, “Lovrinca”, “Punjenih paprika”, “Mirisa”, “Aftera u zatvoru”, “Istine”…

Ulaznice u prodaju kreću od ponedjeljak, 21. rujna po cijeni od 40 kn. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 50 kn. (BROJ ULAZNICA JE OGRANIČEN)

Prodajna mjesta:
Art Rock Caffe
Klub kulture
______________

Dječaci – Nikom slični, najjači. Rep grupa iz Splita.

Dječaci su dosad izdali 3 albuma. DRAMA, izašao 2008. godine za DOP Records / Menart (osvojio je Zlatnu Kooglu za ALBUM GODINE i INDEXI 09 prvu nagradu za HIP HOP ALBUM GODINE). Drugi album ISTINA je izašao 2011. za Croatiu Records. Prva naklada RASPRODANA u 2 dana. Zaradio je nominaciju na Porinu za Hit Godine sa singlom LOVRINAC. Treći album FIRMA izašao je 2015 godine za Croatiu Records.

Članovi Dječaka su: Vojko Vrućina (repa i radi glazbu), Ivo Ivo (repa) i Zoni (repa i radi glazbu) + šira familija dječaka od koje posebno treba istaknuti KIŠU METAKA (Krešo Bengalka, Papi Para, Kid Rađa, Vuk Oreb, VRH) i Predsjednika Dječaka (predsjedava). Sve koncerte sviraju Dječaci sa svojim bendom (Đole, Milito i Smoki). Grupa je osnovana 2005. godine nakon par godina intenzivne glazbene suradnje među članovima.