7 godina Kluba kulture

Subota 24.11.2012. | Klub kulture Križevci | 21,00h
7 godina Kluba kulture:
TOMEC & GRABBER LIVE DJ ACT
TRIP TO ZION DJ & VJ: Jan Becele & Sapleo
Ulaz: pretprodaja – prvih 100 karata po 15kn, 20kn na ulazu

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/540103_529071547122224_1006671380_n.jpg
Sedam dugih godina je iza nas i još uvijek smo na istom mjestu i pokušavamo preživjeti i uveseljavati narod našim nezavisno-kulturnim programom. Tim povodom u goste smo pozvali duo Tomec & Grabber – članove benda Golem koji su napravili neočekivani i spontani party nakon prvog nastupa u klubu. Ovog puta dolaze sa samo jednom misijom – obilježiti našu godišnjicu a znate što možete očekivati? Bass gitara sa mnoštvom efekata i kontrolera u kombinaciji sa elektronikom, plesna drum’n’bass & dubstep vožnja uživo.
Inače Tomec je član benda Cubismo te stalni ili povremeni basist u bendovima poput Naturalna Mistika, Bolesna Braća, Songkillers, Vještice, Divas. S druge strane, Grabber je osnivač Valkana Beach Festivala te organizator Heinken Thirst i MTV Dance Floor Chart događaja u regiji.
Uz njih pozvali smo i audiovizualne majstore iz ekipe Trip to Zion. Jan Becele godinama nastupa po brojnim klupskim događanjima (Seasplash, INmusic, Outlook) kao DJ i VJ dok Sapleo kao ljubitelj mračnijeg zvuka priprema čist ali prljav i dubok d’n’b/dubstep set.

Karta u pretprodaji za prvih 100 posjetitelja košta 15kn a na ulazu je 20 kuna. Dođite i podržite naših 7 godina programa i kluba .
KARTE PRONAĐITE:
Art Rock Caffe, Klub kulture

Podržite!!!