4. Skaville Winter Edition

Subota 02.03.2013. | Klub kulture Križevci | 21,00h
4. Skaville Winter Edition:
RADIO AKTIV / RED UNION / RAGGALUTION / RUDIES
Ulaz: 30kn

Klub kulture - Skaville Winter Edition V01 NET
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RADIO AKTIV (Pula/Zagreb)
http://www.facebook.com/radioaktivpula
Izlazak albuma „Grije nas isto sunce“ popraćen singlovima „Vrtimo se“ i „Svaku noć, svaki dan“ lansirao je Radio Aktiv među vrh hrvatske rock reggae/ska scene. Njihova ritmična i plesna muzika s tekstovima na hrvatskom ubrzo je pronašla mjesto među publikom a kvalitetu dokazuje i uvjerljiva pobjeda na čak dva najveća hrvatska demo festivala (HR Demo Klub, HGF Zabok). Gostovanje u Garaži, spotovi na CMC-u i sve veći broj svirki najbolji su poziv na odlično druženje povodom 4. Skaville Winter Editiona. Aktivce krasi odlična brass sekcija i raznovrsnost koja varira od brzih ska dionica do reggae i pomalo latino ugođaja koji vuču na world music elemente.

RED UNION (Novi Sad)
https://www.facebook.com/redunionHQ
Naši inozemni gosti Red Union punokrvni su punk rock bend usmjereni na antifašističku angažiranost. S nekoliko albuma iza sebe (Rebel Anthems, Blackbox Recorder, Rats And Snakes), pjesmama na brojnim kompilacijama i mnoštvom svirki diljem Europe, Red Union priča ne staje. Utjecaji poput Clasha ili Dropkick Murphysa i CockSparrera izvlače iz benda melodičnost i punk rock himne uz antifa tekstove usmjerene na borbu protiv različitih oblika diskriminacije.

RAGGALUTION (Kranj)
https://www.facebook.com/Raggalution
Raggalution je sedmeročlani slovenski reggae bend čija je želja za autorskim reggae pjesmama uspjela spojiti mlade kreativce, okupiti kvalitetnu brass sekciju i stvoriti novi roots reggae bend na regionalnoj sceni. S obzirom da vrlo dobro prihvaćene nastupe po Sloveniji odlučili smo provjeriti uživo kakvu nam Jamajku donose Slovenci.

RUDIES (Zagreb)
Rudiesi su domaćini Rude Boys Nighter programa u Attacku i dva selektora koja će napraviti after party nakon što bendovi završe sa svirkama. Naoružani plesnim ska bombama, a nakon što smo se odlično zabavili na ljetnom Skavilleu, dolaze i do Križevaca! 2tone, traditional ska, rocksteady, bit će apsolutno svega.

Ulaz je 30 kuna, vrata se otvaraju u 21h.