31.10. Skalloween: The Offenders (ITA)

Gradski savjet mladih Grada Križevaca predstavlja program srednjih škola Mladi za mlade:

SKALLOWEEN

31.10. petak – Klub kulture Križevci

bend gost: THE OFFENDERS
http://www.myspace.com/theoffendersit

Program Gradskog savjeta mladih Grada Križevaca pod imenom Mladi za mlade namijenjen je svim križevačkim srednjoškolcima kako bi se jednom mjesečno sastajali u prostorijama Kluba kulture te organizirali kreativni program pod okriljem svoje škole. Svrha programa je okupiti srednjoškolce na jednom mjestu, ojačati njihovo zajedništvo i osjećaj pripadnosti društvu te pružiti im mogućnost participiranja u kreativnom izražavanju te aktiviranja u lokalnoj zajednici putem samostalnog organiziranja programa.

Led probija križevačka gimnazija Ivana Zakmardija Dijankovečkog prvim programom u petak, 31. listopada pod nazivom Skalloween u kojoj spajaju Dan vještica i 2tone ska bend koji će gostovati na njihovom programu – The Offenders. Gimnazijalci najavljuju najluđe maske ikad viđene u gradu, dobru zabavu uz međurazredne igre te plesnjak za sam kraj – spektakularan koncert talijanskih ska veseljaka The Offenders.

Program počinje od 20 sati te je otvoren svim posjetiteljima.

Talijanski stil u kombinaciji sa britanskim 2tone ritmovima. Vrlo sažeta i precizna definicija zvuka The Offendersa.Želite malo više?

Offendersi su skinhead reggae/rocksteady/2tone skupine iz talijanskog grada Cosenze i prava su talijanska 2tone poslastica sa tekstovima na engleskom jeziku.Bend se okupio 2005. godine i nakon samo par mjeseci izdao svoj prvi promo uključujući svojevrsnu himnu Rudeboys i tako su počeli svirati po klubovima i festivalima do kraja godine. Hrvatske fanove osvojili su na Skaville Festivalu na otoku Krku kada su raspametili publiku svojim plesnim ritmovima, a sada to očekuje i Križevčane.