24.11. – Druga godišnjica Kluba kulture

Logo Kluba kulture
Nezavisna pank komisija iz Dugava zvana FNC Diverzant dolazi u Klub kulture u Križevcima kako bi svojim suludo dobrim hitovima uveličala drugu godišnjicu aktivnog rada kluba koji polako, ali sigurno, postaje omiljena glazbena destinacija na alternativnoj karti Hrvatske. Iako ih godine lagano stežu oko vrata, Diverzantski pank duh jači je nego ikada, stoga možete očekivati odličnu punk rock svirku i vrhunsku zabavu za sebe i sve susjede iz poga.

Godišnjicu će uveličati i relativno mladi zagrebački bend Paddy’s AllStars. Ova sedmeročlana postava prava je poslastica za sve ljubitelje irish punk folk zvuka u kojem instrumenti poput violine, tin whistlea (tj. tradicionalne irske frulice) ili bendža daju onaj prepoznatljivi irski zvuk i štimung kojeg mnoštvo ljudi obožava. Za sve one koji vole prolijevati pivu, plesati i penjati se na pozornicu da bi zapjevali sa vokalom – ovo je samo za Vas .

Soul Power je bend koji Križevčanima ne treba dodatno predstavljati. Ovoga puta dolaze u ponešto izmijenjenoj postavi, međutim, okosnica benda i dalje je istina. Za vokalom Natalie te na gitari Dr.A, a bend sa novim basistom te bubnjarom i dalje prži obrade Rage Against The Machinea te što je najvažnije, bend za sebe kaže da sada zvuče bolje nego ikada.

I za kraj nam je ostao power pop pank bend Shoot Me Wendy. Bend broji petero članova, a valja istaknuti kako imaju dva ženska vokala koja zvuče vrlo melodiozno i upečaljivo. Definitivno bend u kojeg bi se mogli zaljubiti na prvi pogled.

S obzirom da se koncert održava u subotu, 24. studenog, večer prije parlamentarnih izbora, molimo Vas da pazite što (i koliko) pijete kako bi vam um sljedećeg jutra bio dovoljno bistar pri odabiru pri odabiru onih koji će predstavljati narod sljedećih četiri godine., Inače. koncert počinje od 20,00 sati, a cijena upada jest 25 hrvatskih kuna.