19.04. – St!llness


Veliki koncert u čast trećeg rođendana nezavisnog portala Križevci.info, na kojem svjećice pušu splitski prvoborci ST!llness za pošten svijet u kojem svatko rado ispisuje poreznu karticu, dogodit će se u subotu 19. travnja u Klubu kulture u Križevcima, s početkom u 22 sata. Ulaznica od 15 kuna vrijedi za jedno piće po izboru za rođendansku zdravicu križevačkom portalu!

St!llness je bijesan i glasan spoj raznih žanrova, ali ako ih već treba usporediti onda se može reći – plesni spoj Rage Against The Machine i The Beat Fleet – dakle, RATMTBF! Ovaj odličan svirački hip-hop bend vlasnik je albuma prvijenca “Sve što znam o životu je… odabrao Đelo Hadžiselimović”, koji obiluje zrelim tekstovima i rockerski žestokim hip-hop zvukom, uz velike doze reggaea, junglea, duba i raznih afričkih utjecaja.

Tri godine unazad, pozitivnim bijesom nabijeni i također sve glasniji volonteri udruge P.O.I.N.T. su, želivši osloboditi Križevce svojevrsne medijske blokade i podignuti razinu informiranosti građana, pokrenuli križevački portal 18. travnja 2005. godine, na sam Svjetski dan aktivizma mladih! Do danas je Križevci.info izrastao u najbrži, najinformativniji i po mnogima najtočniji lokalni medij, u gradu koji (s okolicom) s 22 tisuće stanovnika ima samo jednu radijsku postaju i jedan tiskani mjesečnik.

“Sedmorica veličanstvenih” predvođeni pjevačem i tekstopiscem Ivanom Jurićem Yurijem dolaze u Križevce izvesti glazbu sa stavom i buntom mladih ljudi koji progovaraju o problemima društva kako bi promijenili zajednicu u kojoj žive i time pridonijeli stvaranju boljeg svijeta. Proslavite s nama rođendan portala Križevci.info i obilježite ovogodišnji Svjetski dan aktivizma mladih – uz ST!llness!

Sjedište o’meštrije:
www.stillness.dalmatino.de

Medijski pokriva i reže tortu:
www.krizevci.info

Medijski podržavaju i donose tortu:
www.soundguardian.com
www.glazbeni-forum.com

Želje i pozdrave prima na 96.6 MHz:
Guerilla Radio Show

Moralna, mineralna i materijalna podrška:
www.udruga-kvark.hr

Ugošćava, pere čaše i riba podove:
www.klubkulture.org

Upogonjuje, brine i plaća račune:
www.udruga-point.hr