17.05. – OVERFLOW + DOLIBASIJA + SUHO GRLO NOS

PUNK ROCK VESELICA UZ OVERFLOW U KRIŽEVCIMA

Odsvirali su cijelu Hrvatsku sa ponešto Slovenije i Austrije, bili u Češkoj, Srbiji, Njemačkoj i Makedoniji, obišli mnoštvo klubova, festivala i gradskih trgova, a nisu bili u susjednim Križevcima?

Cijenjeni mediji, čitatelji i svi ostali, u Križevce nam po prvi puta dolazi kultni sastav OVERFLOW koji će 17. svibnja u subotu zasvirati u Klubu kulture.

Pioniri punk rock zvuka u Hrvata dolaze iz susjedne nam Koprivnice i Varaždina, a svoje prvo izdanje «Through Department Store» snimili su još daleke 1990. godine. I svirali su žestoko sljedećih deset godina, pa bili na pauzi jedno vrijeme i ponovo se vratili na scenu 2005. godine sa novim albumom LIVE… at Parties. Ovo je prava prilika da ulovite Overflow na djelu na lokalnom terenu, u pravom klupskom ambijentu namijenjenom za tristotinjak duša, na prvorazrednom razglasnom sistemu, u dobroćudnoj atmosferi lišenoj nabrijanih redara i opakih pogleda. Klub kulture vam nudi prvoklasni punk rock spektakl u veseloj atmosferi gdje publika pleše, pjeva i poga do te mjere da i se ponekad i klupski konobari pridruže atmosferi pa skaču sa pozornice.

Support Overflowu biti će poznata zagrebačko-labinska punk skupina Dolibasija koja nastavlja tradiciju kvalitetnih hrvatskih punk rock bendova te iza sebe ima zavidan broj svirki i fanova diljem Hrvatske.

Publici će se predstaviti i mlade koprivničke nade Suho Grlo Nos čiji se spot za pjesmu Pony vrti i na HRT-ovoj emisiji Briljanteen.

Zabava počinje u 21 sat. Za DJ pultom zabavljati će vas Johnny Cage sa probranom listom punk rock hitova vaše mladosti i budućnosti.