14.04. – Koncert: POROTA – (upad besplatan)

Porota za portal ove subote izlazi pred stanovnike Križevaca! Ne, nije riječ ni o čemu nalik sudačkim zabavnim emisijama komercijalnih televizija, niti će se građanima suditi. “Likovi” iz prve rečenice su križevačka rock grupa Porota i jedini križevački internetski medij, portal Križevci.info. “Izlazak” je koncert Porote, do kojega će doći u subotu, 14. travnja u Klubu kulture. “Otkud sad tu Križevci.info?”, zapitat će se tkogod.

Povod je skorašnja druga obljetnica javnog rada ovog projekta križevačke Udruge P.O.I.N.T., kojeg je pokrenula 18. travnja 2005., s namjerom informiranja građana o zbivanjima u gradu.

Potpuno volonterski, članovi redakcije, pored svojih svakodnevnih obveza, manje ili više uspješno to nastoje činiti, pa je tako u gotovo dvije godine na stranicama www.krizevci.info kao i na potportalu www.svijet-glazbe.info, objavljeno gotovo 1500 članaka – najava, prikaza, recenzija, razgovora i dr. – od autorskih do onih prenešenih iz drugih sredstava javnog priopćavanja.

Križevački će portal proslaviti svoj drugi rođendan okupljanjem članova foruma Križevci.info i čitatelja, koji su rečene stranice učitali nekoliko stotina tisuća puta. Rođendanski će dar zato primiti baš oni, a koncertom jednog od najpopularnijih križevačkih glazbenih proizvoda, rock grupe Porota, Udruga P.O.I.N.T. časti ih 14. travnja od 21 sat u Klubu kulture.