02.03. – Little band revolution @ Klub kulture

Klub kulture nastavlja sa svojim odličnim programom i kroz mjesec ožujak pa je 2.3. (petak) rezerviran za odličan indie rock koncert. Naime, tog petka u sklopu Little band revolution večeri nastupit će labinski indie rock bend The Orange Strips (http://www.myspace.com/theorangestrips).

Stripe karakterizira lagani emotivni pop rock zvuk upotpunjen klavijaturama i akustičnom gitarom uz standardnu bas-bubanj-gitara postavu, te tekstovi na engleskom jeziku. Bend se također često spominje na domaćim glazbenim web-stranicama, a na jednom od najjačih hrvatskih glazbenih portala, Music.vip.hr, dvije pjesme (prvo “Pieces”, a zatim “Lemon Sister”) gotovo su 10 mjeseci bile pri vrhu Top 10 Underground ljestvice, bilježeći prva mjesta po nekoliko uzastopnih tjedana.

Uz Stripse, biti će tu i zagrebački gitara + bubanj dvojac Gatuzo (www.myspace.com/gatuzohr) koji svoju glazbu opisuje kao sirov i eksplozivan rock sa podsvjesnom ovisnošću o bluesu. Njihova pjesma “Udarac za kraj” je nekoliko tjedana bila na prvom mjestu HR Top 30 na stranicama Music.vip.hr, a na listi se zadržala par mjeseci. Od važnijih koncerata svakako treba spomenuti nastup kao predgrupa legendarnoj grupi Partibrejkers u Bogaloou.

Little band večer proteći će i u znaku Little band slušaone za koju je zadužen Johnny Cage koji će između ostalog puštati: The Killers, The Strokes, Franz Ferdinand, The Music, Kaiser Chiefs, The Hives, Artic Monkeys, The View, White Stripes, The Racounters, The Long Blondes, The Raveonettes, The Libertines, The Rapture, Bloc Party, Black Rebel Motorcycle Club i mnoge druge THE bendove…

Cijena upada je samo 10 kuna ili jedno pivo manje u vašem organizmu, što je uistinu smiješna cifra za jedne od najvećih nadolazećih nada hrvatske rock scene.

Događaj počinje iza 21:00h!
Medjski pokrovitelj: Svijet-Glazbe.info